Felrobbant Gwyneth Paltrow egyik vaginaillatú gyertyája

2021. január 20.
Mikor tavaly januárban Gwyneth Paltrow piacra dobta kissé bizarr, vaginaillatú gyertyáját, valószínűleg senki sem gondolta, hogy a termék akár életveszélyes is lehet.

Tavaly januárban mi is beszámoltunk róla, hogy Gwyneth Paltrow Goop nevű webshopja egy egészen extrém kiegészítővel bővült: egy gyertyával, aminek állítólag olyan az illata, mint a színésznő vaginájának. A This Smells Like my Vagina elnevezésű gyertya egyébként cédrus, citrusos bergamott, geránium és damaszkuszi rózsa illatjegyekből épül fel, tehát Paltrownak is hasonló illata lehet…

Gwyneth-Paltrow

A gyertyának már tavaly akkora sikere volt, hogy a bevezetése után nem sokkal fel is vásárolták a webshop teljes készletét. Egészen mostanáig pedig úgy tűnt, hogy nincs is a termékkel semmi gond, a minap azonban a The Sun magazin egy egészen sokkoló esetről számolt be. A lap szerint egy Londonban élő nő lakásában szó szerint felrobbant a színésznő gyertyája.

Az 50 éves Jody Thompson egy internetes játékon keresztül nyerte meg a terméket, amit kézhezvétel után rögtön ki is szeretett volna próbálni. A nő egyszerűen csak meggyújtotta a gyertyát, ami elmondása szerint rögtön lángolni kezdett.

Ezt olvastad már?

„Soha nem láttam még ilyet. Minden lángokban állt, a szoba egy égő pokollá változott. Leéghetett volna az egész lakás. Akkor és ott nagyon félelmetes volt, de most már csak nevetek rajta. Gwyneth Paltrow vaginagyertyája felrobbant a nappalimban.”

Az esetet persze rögtön felkapta az internet, és mostanra egy rakás vicces mém született belőle. Mutatjuk a két kedvencünket!

„Amikor már készen állsz a lefekvésre, de elfeledkezel Gwyneth Paltrow vaginagyertyájáról.”

„A nő, ahogy belép a szobájába, miközben Gwyneth Paltrow vaginagyertyája felrobban.”

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!