Mila Kunis és Ashton Kutcher a gyerekeik elől menekültek a forgatásba

2021. február 09.
Újabb bizonyíték arra, hogy Mila Kunis és Ashton Kutcher is csak olyan, mint egy hétköznapi pár két kisgyerekkel. A két színész elárulta ugyanis, hogy azért vállalták el egy chipsreklám forgatását, hogy kicsit elmenkülhessenek otthonról és a gyerekeiktől.

Bár az Azok a ‘70-es évek című sorozat forgatásán ismerkedtek meg még a kilencvenes évek végén, Mila Kunis és Ashton Kutcher nagyon ritkán dolgozik együtt, mióta férj és feleség lettek. Azonban a lassan egy éve tartó karantén a két kisgyerekükkel kimozdította őket ebből az állapotból, és kapva kaptak egy chipsgyártó ajánlatán, hogy félidei reklámfilmet forgassanak az idei Super Bowlra.

mila-kunis-ashton-kutcher-forgatas-gyerek

„Karantén volt, és 9, vagyis 12 hónapja össze voltunk zárva a gyerekeinkkel, és annyit tudtam reagálni a felkérésre, hogy: két nap, bébi! Két nap kimenő! – mondta Kunis. – Nem volt kérdés, hogy mindketten benne vagyunk. Így megcsináltuk. Utálom ezt mondani, de ez maga volt a szabadság! Csodás volt!”

Kutcher és Kunis nagyobbik gyermeke, Wyatt hatéves, Dimitri pedig négy. Sok szülőhöz hasonlóan örültek, hogy végre találtak egy olyan lehetőséget, amivel megtörhették az otthoni lét monotóniáját. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne szoros a kötelék a család tagjai között, sőt, Mila Kunis beszélt arról is, hogy a 2020-as együtt töltött év még közelebb hozta őket egymáshoz. 

„A mi családunk egyébként is függött egymástól, a járvány csak még erősebbé tette ezt az egymástól való függőségünket – mondta a színésznő. – A férjem és én is nagyon szeretünk egymás közelében lenni, így volt ez már több mint nyolc éve, de a járvány alatt a gyerekeink is ilyenek lettek. Hová mész? A mosdóba. Naponta többször elhangzott ez a párbeszéd. Nem veszítettük el egymást. A házban sem.”
Forrás: Insider
Fotó: Getty Images

Olvastad már?