Jennifer Aniston 52 éves lett – Ezek voltak a legemlékezetesebb pillanatai

2021. február 11.
A Jóbarátok Rachel Greenjeként vált világhírűvé, majd az évek során bebizonyította, hogy ki tud lépni a romkom skatulyából, és bármilyen szerepben megállja a helyét. Mára Hollywood egyik legjobban fizetett színésznőjévé vált. Jennifer Aniston 52. születésnapja alkalmából összegyűjtöttünk néhány fontos pillanatot az életéből.

Gyilkos kobold (1993)

jennifer-aniston-gyilkos-kobold

John Aniston és Nancy Dow színészek gyermekeként Jennifer Ansiton már korán belecsöppent a show-bizniszbe. 19 éves korában statisztaként szerepelt a Mac, a földönkívüli barát című sci-fi vígjátékban, az első valódi szerepét pedig az 1993-as Gyilkos kobold című horror-vígjátékban kapta.

Jóbarátok (1994)

jennifer-aniston

Alig egy évvel később a Jóbarátok elstartolt az NBC csatornán. Jennifer Aniston nevét hamarosan az egész világ megismerte, a sorozat pedig máig hatalmas népszerűségnek örvend. Aniston 10 évig játszotta benne Rachel Green szerepét.

Brad Pitt (1998)

Brad Pitt és Jennifer Aniston 1998-ban kezdett el randizni, miután a menedzsereik összehozták őket. Két évvel később, 2000-ban össze is házasodtak.

Az Emmy-díj (2002)

jennifer-aniston-emmy

Több évadnyi Jóbarátok után 2002-ben elnyerte a legjelentősebb tévés elismert, az első Emmy-díját. „Szeretnék mindenkinek szívből köszöntetet mondani. Ez volt életem legjobb kilenc éve” – mondta a köszönőbeszédében.

A válás (2005)

jennifer-aniston

Az egész világot sokkolta, amikor 2005-ben Jennifer Aniston és Brad Pitt bejelentette, hogy véget vetnek házasságuknak. A bejelentést követően gyorsan elterjedtek a pletykák, miszerint Pitt Angelina Jolie-val csalta meg a feleségét a Mr. és Mrs. Smith forgatásán. Bár minden fél tagadta a dolgot, néhány hónappal később Pitt és Jolie már nyilvánosan egy pár voltak.

Justin Theroux (2011)

Aniston és Justin Theroux 2011-ben kezdtek el randizni, 2012-ben el is jegyezték egymást, majd 2015-ben, Theroux 44. születésnapjára rendezett ünnepségen, egy meglepetésesküvőn összeházasodtak. A pár 2018-ban vált el.

Hírességek sétánya (2012)

jennifer-aniston

2012-ben Aniston is megkapta a saját csillagát a hollywoodi Hírességek sétányán.

Boldogság bármi áron (2014)

jennifer-aniston

A 2014-es Boldogság bármi áron című filmmel Aniston kilépett a romkomok világából, és a drámai oldalát is megcsillogtatta. A szerep 2003 óta először egy Golden Globe-jelölést is hozott neki.

A világ legszebb nője (2016)

2016-ban Aniston nyerte el a People magazin világ legszebb nője címét.

Meghódítja az Instagramot (2019)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés

Sok évnyi távollét után, 2019 októberében Jennifer Aniston végre csatlakozott az Instagramhoz. Az első posztja egy fotó volt a Jóbarátok sztárjaival, ami jelenleg több mint 16 millió lájknál jár. Aniston egyébként rekordot is döntött azzal, hogy regisztráció után alig több mint 5 óra alatt elérte az egymillió követőt.

Visszatért a tévéhez (2019)

jennifer-aniston

A Jóbarátok 2004-es befejezése óta Jennifer Aniston a The Morning Show című sorozatban vállalt először újra tévés főszerepet. Az alakításáért Golden Globe-jelölést is kapott, és a pályája során először elnyerte a Screen Actors Guild-díjat.

52 éves lett (2021)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés

Jennifer Aniston február 11-én töltötte be az 52-t.

Fotó: Getty Images, Imdb

Olvass tovább!