Tényleg Brad Pitt tűnt fel Jennifer Aniston szelfijén? A rajongók szerint igen!

2021. február 04.
Az egykori sztárpár rajongói továbbra is reménykednek benne, hogy Brad és Jen egyszer majd újra egymásra talál...

Mikor már azt gondoltuk, hogy lenyugodtak a kedélyek Jennifer Anistonnal és Brad Pitt-tel kapcsolatban, a rajongók egy újabb „bizonyítékot” találtak arra, hogy a két színész valójában titokban együtt van. Február 3-án a celebpletykákkal foglalkozó, Deuxmoi nevű Insta-oldal információt szerzett arról, hogy Aniston jelenleg ugyanabban az épületben forgatja a The Morning Show című sorozat második évadát, ahol Brad Pitt is a legújabb filmjét, a Bullet Traint készíti. 

Erre emlékszel?

Nem sokkal később a Deuxmoi megosztott egy képet is, amit korábban Aniston posztolt az Instagram-sztorijában, és amin a színésznő a kutyájával, Clyde-dal játszik, feltehetően a forgatás helyszínén, a lakókocsijában. A rajongóknak persze nem Aniston cuki kutyája vagy a mindig stílusos frizurája szúrt szemet a képen, hanem valami furcsa dolog a háttérben.

brad-pitt-jennifer-aniston

A színésznő mögött egy férfi fekszik a háttérben, akinek igaz, hogy csak a mellkasa látszódik, de az Instagram népe már ennyiből feliserte: nem lehet más, mint Brad Pitt!

A The Morning Show egyik stábtagja azonban gyorsan lehűtötte a kedélyeket… Üzenetet írt a pletykaoldalnak, amiben elmagyarázta, hogy a férfi valószínűleg a sorozat egyik asszisztense lehet, a kezén ugyanis látható a produkció karszalagja.

Úgy tűnik, a rajongókat az sem tántorította el az álmuktól, hogy Brad Pittnek nemrég barátnője is volt, továbbra is bíznak benne, hogy az egykori házaspár között barátságnál kicsit több is kialakulhat.

Fotó: Instagram, Getty Images Forrás: marieclaire.com.au

Olvass tovább!