Jennifer Aniston és Brad Pitt volt a SAG-gála szenzációja

2020. január 21.
A vegán menütől a beszédek erős politikai üzenetéig a SAG-gála sok minden miatt lehetne maradandó, mégis az este legerősebb jelenete kétségkívül Jennifer Aniston és Brad Pitt találkozása volt. Nem véletlenül.

A Los Angeles-i Shrine Auditoriumban adták át a 2020-as Screen Actors Guild-díjakat. A jelöltek között volt idén Jodie Comertől Phoebe Waller-Bridge-en és Charlize Theronon át Reneé Zellwegerig rengeteg híresség és remek alkotás, így nem csoda, hogy egészen emlékezetesnek ígérkezett az este. Az is lett végül, ám nem ezekért, hanem Jennifer Aniston és Brad Pitt találkozása miatt.


A volt házaspár 2019-ben folyamatosan a címoldalakon szerepelt, miután több mint tíz évvel válásuk után ismét barátok lettek. Olyannyira, hogy Jennifer Aniston tavalyi karácsonyi partijáról Brad Pitt utolsókként távozott.

Jennifer és Brad 2005-ben váltak el. A történetet mindenki ismeri: Brad Pitt a Mr. és Mrs. Smith forgatásán megismerkedett Angelina Jolie-val, először tagadták, hogy egymásba szerettek volna, ám később kiderült, hogy összejöttek, Brad Pitt pedig elvált Anistontól. Ezután nem csoda, hogy az exek közel 15 évig láthatóan kerülték egymást a hollywoodi rendezvényeken. Idén viszont ugyanazokon a díjátadókon fordulnak elő együtt: először a Golden Globe-on, most pedig a SAG-gálán mutatkoztak, ami nem meglepő, hiszen mindketten szép számmal kaptak jelöléseket 2019-es szerepeikért.

Természetesen fotók is készültek találkozásaikról, amik nem meglepő módon hihetetlenül érdeklik az embereket. “Találkoztam Jennel, jó barátom” – mondta Brad Pitt az Entertainment Tonight-nak a Golden Globe vörös szőnyegén. “Ez a második legfontosabb kibékülés az évben” – viccelődött a színész.

“Újraépítik barátságukat az elmúlt évek után. Rájöttek, hogy mi a fontos az életben, és mivel nincs harag bennük egymás iránt, újra kialakult köztük az erős barátság. Megbíznak egymásban és megnyugtatja őket a tény, hogy mindig számíthatnak a másikra” – nyilatkozta egy, a párt ismerő forrás a Hollywood Life-nak. Legalább most már tudjuk, miről is van szó valójában.

Forrás: Marie Claire UK
Fotó: Getty Images