Jennifer Aniston elárulta, hogy mit csinálna szívesen a színészkedés helyett

2020. október 02.
Hiába Jennifer Aniston az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb hollywoodi sztárja, néha még ő is elbizonytalanodik a karrierjében.

Jennifer Aniston napjaink egyik legimádottabb színésznője, akinek általában a filmjei is mind kasszasikerek. Mégis, saját bevallása szerint az elmúlt években többször is megfordult a fejében, hogy maga mögött hagyja Hollywoodot és a filmipart.

Aniston a minap a SmartLess podcast vendégeként őszintén beszélt a mára maga mögött hagyott nehéz időszakról.

„Az elmúlt években többször is eljátszottam a gondolattal, hogy elköszönök Hollywoodtól. Kész lettem volna befejezni a színészi karrieremet, csak mert egy munkám totálisan kifacsart, és elvesztettem minden érdeklődésemet a szakmám iránt, ami korábban soha nem fordult még elő.”

Ezt olvastad már?

És bár Aniston azt nem árulta el, hogy melyik film váltotta ki belőle ezeket az érzéseket, annyit elmondott, hogy egy teljesen átgondolatlan projekt volt, amibe még a The Morning Show forgatása előtt vágott bele. Szerencsére végül a színészet mellett maradt, pedig már a B terve is megvolt arra az esetre, ha új munka után kellene néznie.

„Valószínűleg lakberendezéssel foglalkoznék. Imádom csinálni, ez egy olyan dolog, ami igazán boldoggá tesz.”

A lakberendezés iránti szenvedélyéről egyébként már 2018-ban is mesélt, akkor az Architectural Digest nevű lapnak azt is elmondta, hogy a különféle szövetek és anyagok kiválasztása az egyik kedvenc folyamata.

Olvass tovább!