Donald Glover és Phoebe Waller-Bridge lesz az új Mr. és Mrs. Smith

2021. február 19.
Brad Pitt és Angelina Jolie kémfilmjére valószínűleg örökké emlékezni fogunk, hiszen a forgatás közben szökkent szárba románcuk, amely alaposan felkavarta Hollywood állóvizét. Phoebe Waller-Bridge és Donald Glover most más nézőpontból teheti meg ugyanezt.

Megszokhattuk már, hogy Phoebe Waller-Bridge nem fél új látásmóddal megközelíteni megmásíthatatlannak vélt dolgokat, így biztosan valami izgalmas, új tartalommal tölti meg a kémfilmet is. 

phoebe-waller-bridge-donald-glover-mr-es-mrs-smith-forgatas

Az Amazon Prime streamingszolgáltató forgatja újra a 2005-ös nagy sikerű Mr. és Mrs. Smith című kémfilmet. A két főszereplő személye valószínűleg mindenkit meglep azok után, hogy az eredetiben Brad Pitt és Angelina Jolie alakította a két központi karaktert, a bérgyilkos házaspárt, amely titokban két, egymással versengő ügynökségnek kémkedik, és azt a parancsot kapja, hogy öljék meg egymást.

Waller-Bridge és Glover executive producerként is segíti a film munkálatait Francesca Sloane (Fargo, Atlanta) mellett, aki a film forgatókönyvírója. A tervek szerint 2022-ben mutatják be az új Mr. és Mrs. Smitht. 

Nem ez az első produkció, amin Donald Glover és Phoebe Waller-Bridge együtt dolgozik. 2018-ban a Csillagok háborúja-franchise egyik spin-off filmjénél, a Solo: Egy Star Wars-történet című részénél már bizonyították, milyen jól működnek együtt. A televíziózás sem idegen egyikőjüktől sem, Waller-Bridge hat Emmy-díjat gyűjtött be két szezon alatt a Fleabag című sorozatával, Glover pedig hatot az Atlantával.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvastad már?