Itt van az első kép Kristen Stewart Diana hercegnőjéről

2021. január 30.
Akinek kétségei voltak afelől, hogy Kristen Stewart megfelelő Diana lesz a hercegnő életének sorsfordító időszakáról szóló filmben, megnyugodhat. Itt van az első kép a Spencer című filmből, a színésznő pedig kiköpött Diana hercegnőnek a fotón.

A Pablo Larraín rendezte Spencer című filmet az Egyesült Királyságban és Németországban kezdték forgatni, és mind Diana hercegnő, mind Kristen Stewart rajongói izgatottan várták az első fotókat a filmből. Most, hogy megérkeztek a színésznőről az első felvételek Diana hercegnő szerepében, valószínűleg ugyanilyen izgalommal kezdik várni a film elkészültét, mivel Kristen Stewart alakítása ismét tökéletesnek ígérkezik. 

kristen-stewart-diana-hercegno-spencer-filmszerep

A Spencer annak a hétvégének a történéseit dolgozza fel, amikor Diana hercegnő eldöntötte, hogy elhagyja Károly herceget. 1991 decemberében járunk tehát, a wales-i hercegi pár házassága pedig már rég kihűlt. Mindkét fél oldaláról hallatszottak pletykák félrelépésekről, ám karácsony idején szó sem lehetett botrányról a sandringhami birtokon. Evés, ivás, vadászat a program, és Diana tudta a feladatát. Abban a bizonyos évben azonban minden másként alakult. 

Pablo Larraín rendezőnek már van gyakorlata a hasonló filmekben, az ő irányításával alakult át Natalie Portman Jackie Kennedyvé a Jackie című filmben. Az alakítás Oscar-jelölést ért Portmannek 2016-ban. 

Nem csoda, ha a rajongók valami hasonlóról áhítoznak Kristen Stewart számára is, főleg miután láthatták az első képeket róla mint Lady Di. A színésznőn kívül is szerepelnek nagy nevek a produkcióban: Sally Hawkins és Sean Harris is a stáblistán van például.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Total Film magazine (@totalfilm)

„Kristen napjaink egyik legnagyobb színésze – mondta Larraín még 2020 júniusában, amikor a Spencer forgatását bejelentették. – Hogy jó legyen, egy ilyen filmben valami nagyon fontosra van szükség, ami a titokzatosság. Kristen rengeteg mindenre képes, egyszerre tud titokzatos és nagyon törékeny, ugyanakkor hihetetlenül erős is lenni egyben. Pont, amire szükségünk van.”

A Spencer forgatása a tervek szerint 2021 őszén fejeződik be, a filmet pedig Diana hercegnő halálának 25. évfordulóján, 2022-ben mutatják be. 

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvastad már?