Kim Kardashian SKIMS outfitet készített lánya szakállas agámájának

2021. március 07.
Valószínűleg az állatvédőknek is lesz egy-két szava Kim Kardashian márkájának, a SKIMS-nek az új ruhadarabjaihoz. Ezúttal ugyanis a lánya szakállas agámájának készített kényelmes otthoni öltözéket.

Lassan mindenféle ruhadarab megtalálható a SKIMS termékpalettáján, alakformáló fehérneműtől a melegítőig. Most pedig Kim Kardashian már hüllőknek is kitalált néhány öltözetet. Az üzletasszony-reality sztár az Instagramjára töltött fel képeket arról, ahogy legidősebb lánya, North West fogja a szakállas agámáját. A fotón a 7 éves kislány és kedvence egymáshoz illő, rózsaszín SKIMS kapucnis felsőt visel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

„Ismerjétek meg a legújabb családtagot, Speedet – írta a kép mellé Kim Kardashian. – Nem gondoltam volna, hogy ennyire meg tudom majd kedvelni, de Speed nagyon a szívemhez nőtt!” Kardashian azt is elárulta, hogy a hüllő valójában egy barátjáé volt, ám örökbe fogadták, miután egy hetet vigyáztak rá. 

Egy másik képen azt is megmutatta Kim Kardashian, hogy a szakállas agámának nem is egy, hanem rögtön hat különböző SKIMS outfitje van a méretében. „Speed kapott SKIMS Cozy ruhákat és még egy saját Lil Uzi ékszert is” – utalt Kim Kardashian arra a 24 millió dolláros gyémántra, amit a Lil Uzi nevű zenész a homlokába ültettetett. (Speed ráadásul korábban kapta az ékszert, mint a zenész. Kis gazdája, North, úgy tűnik, nem követi, hanem diktálja a divatot.)

Bár Kim Kardashian egyelőre nem árulja a hüllő méretű SKIMS ruhákat, de a reality sztárt ismerve, ha egyszer erre akarja rászánni magát, abban az állatvédők sem tudják majd megakadályozni, akik nem felhőtlenül boldogok attól, hogy ruhákat adtak egy szakállas agámára. 

Forrás: Insider Fotó: Instagram/Kim Kardashian

Olvastad már?