Matthew McConaughey politikai karrieren gondolkozik

2021. március 11.
Arnold Schwarzenegger nyomdokaiba lépve Matthew McConaughey is kormányzói babérokra szeretne törni.

Matthew McConaughey a minap a The Balanced Voice című podcast vendége volt, ahol elhintette, hogy komolyan fontolgatja, hogy politikusi pályára lépjen, egészen pontosan azt, hogy 2022-ben elinduljon a kormányzói székért.

Ezt olvastad már?

A téma azután került elő, hogy az Oscar-díjas színész az interjú közben azon tűnődött, hogy vajon milyen vezetői szerepek várhatnak még rá az életben, mert mint mondta, szerinte „még lenne mit tanítania és megosztania”. A műsorvezető ekkor konkrétan rá is rákérdezett, hogy McConaughey a texasi kormányzói tisztségre pályázik-e, amire a színész őszintén elmondta, hogy igen, fontolóra vette ezt  lehetőséget.

De nem ez volt az első alkalom, hogy McConaughey a politikai ambícióiról beszélt. Tavaly a The Hugh Hewitt Show vendégeként is megemlítette már a kormányzói terveit. „Nem tudom. Úgy értem, ez nem rajtam múlna. Inkább az embereken múlna, mint rajtam… A politika most inkább csak egy zsákutca, de ha újradefiniálnánk a céljait, akkor engem is jobban érdekelne.”

Texas jelenlegi kormányzója, Greg Abbott az információk szerint 2022-ben is indulni fog a pozícióért, ezek után pedig nem lennénk meglepve, ha McConaughey lenne az egyik kihívója.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!