Rebel Wilson alig néhány hónap után szakított a pasijával

2021. február 03.
Rebel Wilson és Jacob Busch szeptemberben, a Monte-Carlo Planetary Health-gálán jelent meg először együtt, néhány órával a debütálásuk előtt pedig a színésznő Instagramon is bejelentette az új kapcsolatát. Most, négy hónappal később, Wilson a szakításukat is az Instagramon hozta nyilvánosságra.

Rebel Wilson ismét szingli lett, ezt pedig ő maga jelentette be Instagram-oldalán az alábbi poszttal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

A színésznő eddig még nem nyilatkozott a szakításról, de a People magazin így is megtudott néhány részletet a különválásról. A lap forrása szerint bár a pár jól kijött egymással, és Jacob Busch egy szeretetreméltó pasi, de hosszú távon nem illett Wilsonhoz.

Rebel-Wilson-Jacob-Busch

Wilson és a milliárdos üzletember még a karanténidőszak előtt, tavaly év elején ismerkedett meg egymással, a kapcsolatukat azonban sokáig titokban tartották, mivel Busch szerette volna a magánéletét a nyilvánosságtól távol tartani.

„Annyit elmondhatok, hogy azelőtt kezdtünk el randizni, mielőtt elkezdtem volna az életmódváltást. Ezt azért mondom, hogy ezzel üzenhessem a többi nőnek: nem kell egy bizonyos méretűeknek lennetek, hogy pasitok legyen” – nyilatkozta korábban Rebel Wilson.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!