Chloë Sevigny egy évig titkolta, hogy férjhez ment

2021. március 13.
Nem hazudtolta meg magát Chloë Sevigny a titkos esküvőjén. Szokás szerint roppant különleges ruhát választott a nagy napra.

Instagramján tette közhírré Chloë Sevigny, hogy titokban összeházasodott galériatulajdonos párjával, Siniša Mačkovićcsal. Ráadásul már egy évvel ezelőtt. „Friss házasok, 2020. március 9-én” – írta a poszt mellé Chloë Sevigny, amelyen a New York-i városháza előtt készült az ifjú párról, rögtön a meghitt ceremónia után. „Boldog évfordulót a szerelmemnek” – folytatta a színésznő.

chloe-sevigny-titok-eskuvo

A titkos esküvőnél csak az lepte volna meg jobban az embereket, ha Chloë Sevigny egy hagyományos ruhát választ a házasságkötéshez. A tradicionális fehér szín helyett a színésznő talpig feketébe öltözött, egy hosszú ujjú garbót viselt fekete szoknyával, fekete bakanccsal és fekete leggingsszel. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloë Sevigny (@chloessevigny)

A pár csupán napokkal előzte meg házasságkötésével az Egészségügyi Világszervezet bejelentését a koronavírus-világjárványról. Nem sokkal ezután kijárási tilalmat rendeltek el New Yorkban is. Még két hónap volt hátra azonban az esküvő után Chloë Sevigny első gyermekének megszületéséig, amelyről előbb posztolt a színésznő, mint az esküvőről. 

„Üdv a világban, Vanja Sevigny Mačković – írta Chloë Sevigny korábban az Instagramon. – Köszönöm mindenkinek a bátorságot, kedvességet, jelenlétet a Mt. Sinai Kórházban, különösen a nővéreknek, hogy olyan türelmesek és gyengédek voltak. Áldás minden családnak, akiknél ezekben az időkben születnek a gyermekek” – folytatta a színésznő.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloë Sevigny (@chloessevigny)

Bár a színésznő élvezi a házasságot, a szülőséget, azért várja, hogy az élet visszatérjen a Covid előtti kerékvágásba. „Szeretek vonatozni, szeretek a barátaimmal lenni. Vissza akarom kapni” – mondta Sevigny.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvastad már?