Rihanna inkognitóban sokkolta a tüntetőket

2021. április 09.
Villámgyorsan elterjedt a közösségi oldalakon az a videó, amely Rihannáról készült egy New York-i tüntetésen. Az énekesnőt egy férfi szerette volna bejelölni egy fotón anélkül, hogy fogalma lett volna róla, kivel társalog éppen.

Az ázsiaiakkal szembeni gyűlölet-bűncselekmények ellen tüntettek New Yorkban. Rihanna sokszor állt már ki társadalmi és politikai ügyek mellett, a Black Lives Matter tüntetéssorozatot is támogatta. A barbadosi énekesnő ezúttal azonban inkognitóban érkezett a rendezvényre. 

rihanna-inkognito-tuntetes

Egy férfi be akarta jelölni Rihannát egy Instagramra feltöltött képen, ám nem ismerte fel, ki áll vele szemben. Anélkül, hogy bármit mondott volna, Rihanna egyszerűen csak bepötyögte a saját oldalát, majd kétségek között hagyva a tüntetőtársát, odébbállt. Miután a férfi jobban megnézte az Instagram-oldalt, visszafordult az énekesnőhöz, és teljes sokkban jelentette ki: „ez te vagy?!” Erre a maszkba és baseballsapkába öltözött Rihanna nevetésben tört ki. Az esetről készült felvétel pedig bejárta a közösségi oldalakat. 

Rihanna az asszisztensével, Tina Truonggal csatlakozott a tüntetőkhöz, aki végigkövette az énekesnő napját, és dokumentálta az Instagram-oldalán. Az amerikai ázsiaiak elleni gyűlölet-bűncselekmények a koronavírus-járvány újabb hullámával még jobban felerősödtek. Márciusban egy fegyveres férfi nyolc embert lőtt le Atlantában, a nyolcból hat ázsiai nő volt.

Forrás: Independent Fotó: Getty Images

Olvastad már?