Hugh Jackman szerelmi vallomásánál nem olvastunk még szebbet

2021. április 13.
25. házassági évfordulójuk alkalmából gyönyörű vallomással lepte meg feleségét, Deborra-Lee Furnesst Hugh Jackman.

Folyamatosan bizonyítják, hogy milyen erős kötelék fűzi össze őket, ám Hugh Jackman szerelmi vallomása akkor is megindító, és még az is elérzékenyül tőle, akinek egyébként kőből van a szíve. 

hugh-jackman-vallomas-hazassagi-evfordulo

Az 52 éves színész az Instagramjára posztolt képeket 25. házassági évfordulójuk alkalmából, és már ezért is érdemes megnézni a bejegyzést, ám a Deborra-Lee Furnesshez írt sorai még tovább fokozzák a romantikus hangulatot.

„Házasnak lenni veled, Deb olyan természetes, mint a lélegzetvétel – kezdte Hugh Jackman vallomását. – Nagyjából attól a pillanttól kezdve, hogy találkoztunk, tudtam, hogy a végzetünk az, hogy együtt legyünk. A 25 évünkben a szerelmünk csak mélyebb lett. A vidámság, izgalom és kaland sokkal csodálatosabb, a tanulság sokkal hatalmasabb.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

„Örökké hálás leszek, hogy megosztod velem a szereteted, az életed és a családunkat, együtt. Még csak most kezdtük, Deb, teljes szívemmel szeretlek!”

A képek egy részén a pár a nagy napjukon mosolyog, más fotókon pedig csókot váltanak és ölelik egymást.

Hugh Jackmannek és Deborra-Lee Furnessnek két gyermeke van. 1995-ben, egy tévésorozat forgatásán találkoztak Ausztráliában.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvastad már?