Nem, Jennifer Aniston még mindig nem akar anya lenni

2021. április 14.
A bulvárlapok ismét elindítottak egy pletykát arról, hogy Jennifer Aniston gyerekre vágyik, de a színésznő sajtósa gyorsan lecsillapította a kedélyeket.

Valamilyen furcsa okból kifolyólag a bulvárlapok nem tudják feldolgozni azt a tényt, hogy Jennifer Aniston nem vágyik az anyaságra, és hogy köszöni szépen, gyerek nélkül is tökéletesen boldog. Az utóbbi napokban ugyanis ismét több pletykalap azt a nagy hírt kezdte terjeszteni, miszerint a színésznő rászánta magát az örökbefogadásra, és hogy a terveiről már be is számolt az újra összeállt Jóbarátok forgatásán a kollégáinak.

A hírek hallatán a TMZ nevű lap megkereste Aniston képviselőjét, aki természetesen ismét cáfolta a dolgot, és elmondta, hogy a híresztelés teljesen alaptalan, a színésznő semmilyen örökbefogadást nem tervez.

Anistonnak egyébként rendszeresen meg kell küzdenie a hasonló pletykákkal, még úgy is, hogy mindig nyíltan és őszintén beszélt az anyasággal kapcsolatos érzéseiről.

„Nem szeretem, amikor az emberek nyomást gyakorolnak ránk, nőkre, hogy csak akkor számítunk igazi nőnek, ha szülünk. Nem gondolom, hogy ez igazságos lenne. Lehet, hogy nem jött ki egy gyerek sem a hüvelyemből, de ettől még viselkedhetek anyaként, például a barátaimmal, a barátaim gyerekeivel vagy a kutyáimmal. Folyamatosan azt hallgatom, hogy mennyire karrierista vagyok, csak magamra gondolok, hogy mennyire önző dolog, hogy nem akarok anya lenni” – fakadt ki a színésznő néhány éve.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!