Az év meglepetése: Macaulay Culkin apa lett!

2021. április 14.
Valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha kijelentjük, hogy arról sem nagyon tudtak még a legvérmesebb rajongók sem, hogy Macaulay Culkin és Brenda Song együtt vannak – egészen mostanáig.

Gyerekszínészként vált híressé Macaulay Culkin és Brenda Song is. Előbbi a Reszkesssetek, betörők! trilógiával, utóbbi pedig a Disney Channel üdvöskéjeként tett szert hírnévre, ám az ismertségük ellenére szinte teljesen sikerült titokban tartaniuk nemcsak azt, hogy gyermeket várnak, de azt is, hogy egyáltalán egy párt alkotnak. Macaulay Culkin most azonban azt is elárulta, hogy nagyon boldog, és fiukat Dakotának nevezték el a színész lánytestvére után, aki egy tragikus autóbalesetben hunyt el 2008-ban. 

macaulay-culkin-brenda-song-gyerekszuletes

A kisfiú Los Angelesben született április 5-én, éjjeli egy óra tíz perckor, három kilogrammos testsúllyal. „Rettentően boldogok vagyunk” – állt a pár közös nyilatkozatában, amelyben beszámoltak első gyermekük születéséről. 

Macaulay Culkin és Brenda Song 2017-ben ismerkedett meg Thaiföldön, a Changeland című film forgatásán. A pletykák először akkor kaptak szárnyra kapcsolatukról, amikor a színésznő az Instagramjára posztolt Macaulay Culkinról képet. Ezután többször látták őket kézen fogva, illetve romantikus vacsora közben, ám mindketten próbálták a lehető legdiszkrétebben kezelni kapcsolatukat. Az interjúkban és közösségi oldalaikon azonban nem titkolták az egymás iránti érzelmeiket, nem tagadták a románcot.

A babavárás előtt legutóbb Brenda Song posztolt közös fotót Macaulay Culkinnal, ekkor negyvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte a színészt. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brenda Song (@brendasong)

Macaulay Culkin már volt egyszer házas. 1998 és 2002 között Rachel Miner színésznő férje volt. Ezután pedig Mila Kunisszal alkotott közel kilenc évig egy párt, egészen 2011-es szakításukig. Brenda Song korábban Miley Cyrus testvérének, Trace Cyrusnak a menyasszonya volt. Az eljegyzésüket 2012-ben bontották fel.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images

Olvastad már?