Rihanna a saját szomszédja lett

2021. április 27.
Az énekesnő megtalálta a kétségtelenül hatékony, ám annál költségesebb megoldást a zavaró szomszédok problémájára.

Kétségtelenül ingoványos és ellentmondásos téma a szomszédoké. Van, amikor szerencsénk van, és remek, segítőkész embereket sikerül kifogni, akik megöntözik helyettünk a növényeinket, ha távol vagyunk. Más esetben viszont lehet, hogy éjjel kettőkor rendezik át a lakást hangos bútortologatással, fatalpú klumpában közlekednek, vagy éppen minden lépésünket árgus szemekkel figyelik a kerítésen túlról. Szomszédok mindig vannak, mindig lesznek, mi magunk is azok vagyunk nagy valószínűséggel. Hacsak nem vagyunk Rihanna. Mert Rihanna most már saját maga szomszédja lett.

rihanna-ingatlan-szomszed

A The Hollywood Reporter információi szerint Rihanna megvásárolta szomszédjában álló 10 millió dollárt (mintegy 3 milliárd forint) érő Beverly Hills-i birtokot. A már meglévő otthona egy 13 millió dolláros (közel 4 milliárd forintos) palota. Az új luxusingatlan 329 négyzetméteres, négy hálószobája, 4,5 fürdőszobája és egy úszómedencéje van. Az énekesnő másik, már meglévő háza ennél is fényűzőbb: öt hálószobás, hét fürdős az elmaradhatatlan úszómedencével kül- és beltéren egyaránt. A nagy kérdés, ami egész Hollywoodot lázban tartja: mit csinál Rihanna két ekkora házzal? Talán összeolvasztja egy szuperingatlanná?

A két házon kívül azonban Rihannának számos ház és ingatlan van a nevén. A két luxuspalotán túl van egy otthona szülőhazájában, Barbadoson, egy lakása a Los Angels-i Wilshire Corridoron, és egy 5,5 millió dolláros (1,625 milliárd forint) penthouse lakása. Valószínűleg nem szabadult meg tehát örökre a szomszédoktól Rihanna a legutóbbi ingatlanügyletével, ám biztosan közelebb jutott hozzá egy palotányival.

Forrás: The Cut Fotó: Getty Images

Olvass tovább!