P!nk és kislánya ellopta a show-t a díjátadón

2021. május 26.
Mielőtt P!nk átvette volna a 2021-es Billboard zenei díjátadó Icon különdíját, a színpadon kilencéves lányával, Willow-val mutatott be felejthetetlen produkciót.

A 41 éves énekesnőnek ítélték idén a Billboard Music Awards életműdíját, az Icon Awardsot. P!nk ezzel egyike lett annak a tíz művésznek, akit valaha kitüntettek ezzel az elismeréssel. Rajta kívül eddig Garth Brooks countryénekes, Neil Diamond, Celine Dion, Jennifer Lopez, Prince, Stevie Wonder, Janet Jackson és Mariah Carey vehette át ezt a díjat. 

pink-gyerek-billboard-eloadas

Ám mielőtt átvette volna Jon Bon Jovitól a kitüntetést, P!nk a színpadon is megmutatta, miért is ítélték neki ezt a díjat. Ami viszont felejthetetlenné tette az előadást, az az volt, hogy az énekesnőhöz csatlakozott a Cover Me In Sunshine című dal alatt kilencéves lánya, Willow is, akivel elképesztő akrobatikus mutatványokat hajtottak végre a Los Angeles-i Microsoft Színház színpada fölött – a levegőben. A show után csatlakozott az énekesnőhöz négyéves fia, Jameson Moon is. 

pink-gyerek-billboard-eloadas

„Willow megcsinálta, Jameson megcsinálja – mondta P!nk köszönőbeszédében. – Imádom, amit csinálok, és szeretem az embereket, akik lehetővé teszik, hogy azt csináljam, amit szeretek. És elég jók vagyunk benne, ám ez mit sem számítana, ha senki sem jönne, nézné meg és játszana velünk. Szóval mindenki, a világ minden pontján, köszönöm, hogy eljöttök! Köszönöm, hogy együtt gyógyulhatunk! Alig várom, hogy ismét együtt lehessünk, amíg csak ki nem fulladunk. Ez az abszolút tisztelet.”

pink-gyerek-billboard-eloadas

P!nk azért viccelni sem felejtett el, visszaemlékezett arra, amikor gyerekként rajongott a most 59 éves Jon Bon Joviért. „Azt hiszem, már tudod, de egy hétig nem jöttem ki a szobámból, mikor összeházasodtál Dortheával. Nyolcéves voltam. Letéptem a poszteredet a falról. És Johann Sebastian Bach képét raktam ki helyette. Nagyon örülök, hogy megtaláltad az életfogytig tartó szerelmet, Jon, de összetörted a szívem. Ezt most bocsánatkérésnek veszem” – mondta P!nk, miután átvette a legendás rockzenésztől a díját. 

P!nk munkásságát eddig három alkalommal ismerték el a Billboard-díjátadón. Az énekesnő 22 éves pályafutásával, több mint 30 top 100-as dalával, nyolc Billboard top 10-es albumával pedig olyan nyomot hagyott a zenei életben, mellyel önmaga is megérdemelten került a legnagyobb nevek közé, állt a díjat odaítélők indoklásában.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!