Margot Robbie és Brad Pitt némafilmsztárokként térnek vissza

2020. december 09.
Talán bíztató előjelnek foghatjuk fel 2021-be előre tekintve, hogy ismét egy csodás páros dolgozik majd együtt jövőre egy újabb izgalmas produkción. Brad Pitt és Margot Robbie ugyanis közös filmet forgat majd, ráadásul az 1920-as évek némafilmsztárjaiként térnek vissza a mozivászonra.

Vannak olyan filmsztár párosok, akiket egyszerűen jó látni együtt a filmvásznon. Bradley Cooper és Lady Gaga duóját például sosem felejtjük el, de Brad Pitt és Margot Robbie is tökéletesek együtt, ahogy már a Volt egyszer egy Hollywoodban láthattuk. Jó hírünk van azoknak, akiknek utóbbiak a kedvencei. A két színész ugyanis ismét közös munkára vállalkozik. A Kaliforniai álom rendezőjének, Damien Chazelle-nek új filmjében, a Babylonban szerepelnek majd együtt. 

margot-robbie-brad-pitt-kozos-film

A Deadline értesülései szerint a szerepet először Emma Stone-nak szánta a rendező, ám a színésznőnek nem fért bele a forgatás a sűrű munkabeosztásába, így sok rajongó legnagyobb örömére Margot Robbie játszik majd Brad Pitt oldalán. 

A Babylon a némafilmek korába repíti majd vissza a nézőket. A történet az 1920-as években játszódik, részben fiktív, részben történelmi karakterek sorsát követi nyomon. Margot Robbie egy Clara Bow nevű színésznőt alakít majd, aki a némafilmes korszak egyik első sztárja volt. Brad Pitt – hasonlóan a Quentin Tarantino 2019-es filmjében játszott karakteréhez – csupán kitalált személyt játszik, ám sokban hasonlít a húszas évek egyik mozisztárjához, John Gilberthez.

A Babylon várhatóan kasszasiker lesz, és 2021 második feléig kell várnunk arra, hogy megtekinthessük. 

Forrás: Marieclaire.com
Fotó: Getty Images