Szingliként boldogan: sztárok, akik egyedül is teljes életet élnek

2020. szeptember 17.
Szerelmesnek lenni jó, boldog párkapcsolatban élni még jobb – de az is fontos, hogy a boldogságunk ne kizárólag egy másik személyen múljon. Tudják ezt jól a sztárok is: az alábbiakban olyan hírességektől idézünk, akik büszkén vállalják, hogy szingliként is teljes életet élnek.

Taylor Swift

„Az egyedüllét nem egyenlő a magánnyal. Szeretem kiélvezni az egyedüllétet. Meggyújtok néhány illatos gyertyát, lekapcsolom a villanyt, és zenét hallgatok. Ha megfelelően állsz hozzá, ha nem borulsz ki attól, hogy a péntek estét egyedül kell töltened, hanem inkább meglátod benne a lehetőséget, akkor egyáltalán nem rossz dolog.”

Jennifer Aniston

„Teljesek lehetünk egy társsal és nélküle is, gyerekkel és gyerek nélkül is. Nincs szükségünk a házasságra vagy az anyaságra azért, hogy egésznek érezhessük magunkat. Mi határozhatjuk meg magunknak a saját »boldogan éltünk míg meg nem haltunkat«.”

Ezt láttad már?

Emma Watson

„Sosem hittem ebben a »boldog szingli vagyok« dumában… Ez gyakran tényleg csak duma. Nekem is sok ideig tartott, de én most tényleg boldog vagyok így. Úgy nevezem ezt, hogy önmagam partnere vagyok.”

Teri Hatcher

teri hatcher

„Különbség van a magány és az egyedüllét között. Nagyon régóta egyedülálló vagyok, de sosem voltam magányos. Sok nő nem házasodik újra egy válás után. És ez elsőre szomorúnak tűnhet, pedig nem kell, hogy az legyen. Sok nő nem csak túlél, hanem igenis boldogan éli így az életét. Megerősödnek, pénzt keresnek, odafigyelnek magukra, utazgatnak. Akkor is büszke lehetsz magadra, ha nem élsz párkapcsolatban.”

January Jones

January-Jones

„Hogy szeretnék-e egy társat? Talán. Nem érzem magam boldogtalannak vagy magányosnak. Ahhoz, hogy helyet csináljak egy társnak az életemben, annak a bizonyos valakinek nagyon csodálatosnak kell lennie. Valakinek, aki hozzáad a boldogságomhoz, nem elvesz belőle.”

Diane Keaton

„Egészen vicces, de emlékszem, fiatalkoromban őszintén hittem, hogy majd találok egy olyan embert, akivel halálomig együtt leszek. Nem gondolom, hogy azért, mert nem vagyok házas, kevesebbet érne az életem.”

Susan Sarandon

„A szingli élet sokféle volt már számomra. Traumatikus és izgalmas. Egy dolog viszont nagyon világos, méghozzá az, hogy az életedre, a kapcsolataidra, és mindenre úgy kell gondolnod, mint egy élő organizmusra. Folyamatosan változik, fejlődik.”

Olvass tovább!