Beyoncé új vizuális albuma igazi sztárparádé lesz

2020. július 21.
Beyoncé mindig meg tudja lepni a rajongóit. Legújabb lemeze nem egyszerűen zene lesz, hanem egy komplett vizuális albumot mutat be. Már a Black is King trailerében rengeteg A-listás híresség tűnik fel, a kész műben pedig igazi sztárparádéra számíthatunk.

Nem véletlenül nevezik az univerzum királynőjének Beyoncét. Mindig tud nagyobbat dobni: bemutatta új, vizuális albumának, a Black is Kingnek legfrissebb trailerét, amelyben olyan hírességek jelennek meg, mint Naomi Campbell, Lupita Nyong’o, Jay-Z, Kelly Rowland, Pharrell Williams, sőt Beyoncé édesanyja, Tina Knowles Lawson is.

A filmet a Disney+ csatornán mutatják be teljes terjedelmében július 31-én. A tavaly bemutatott Oroszlánkirály adja a vizuális album alapját. „Beyoncé filmje újraértélemezi a 2019-es sikerfilm legfontosabb leckéit a mai királyok és királynők számára, akik mind keresik a saját koronájukat” – áll a Disney ismertetőjében. Nem meglepő tehát, hogy sok művész, aki az Oroszlánkirályban közreműködött, a Black is Kingben is feltűnik.

A vizuális album egy éven át készült. Forgattak hozzá New Yorkban, Los Angelesben, Dél-Afrikában, Nyugat-Afrikában, Londonban és Belgiumban is. Beyoncé nem sak énekesként működött közre a Black is Kingben, hanem íróként, rendezőként és executive producerként is.

Olvastad már?

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images