Keira Knightley végig Chanelt viselt a karantén alatt

2021. június 14.
Míg a világ nem tudott megválni a batikolt melegítőktől és a szőrös papucsoktól, Keira Knightley tetőtől talpig dizájnerdarabokba bújt. Bár nem tűnik túl logikusnak, nagyon kedves oka van annak, hogy szinte csak Chanelt viselt az elmúlt év során. Annyit elárulhatunk, hogy a két kislányának is köze van hozzá.

Két kislányt nevel férjével, James Righton zenésszel Keira Knightley. Edie 6 éves, Delilah pedig nemsokára betölti a kettőt. A színésznő az ő kedvükért bújt szebbnél szebb ruhákba a járvány alatt, mert úgy gondolta, fontos, hogy egy kis vidámságot csempésszen a karantén napjaiba, hogy boldog emlékeik legyenek erről az időszakról is. 

keira-knightley-karanten-chanel

„Van egy trambulin a kertünkben, és úgy döntöttünk, csak akkor lehet rámenni, ha valaki szép ruhát visel. Minden nap kirúzsoztam magam vörössel, és felvettem minden Chanel darabot, ami csak a szekrényemben volt. A lányom, Edie Chanel szalagokat kötött a hajába és tündérszárnyakat viselt – mondta Keira Knightley a közös rituáléról. – Úgy voltam vele, miért csücsüljenek a szekrényben ezek a szép ruhák, amikor minden rémisztő és apokaliptikusnak tűnik odakint? Nagyon fontosnak tűnt, hogy a gyerekek kedvéért is boldogok maradjunk.” 

Természetesen a színésznő férje sem maradhatott ki a mókából. Neki is fel kellett öltöznie, ha trambulinozni akart: ő pávakék Gucci öltönyt húzott magára. 

keira-knightley-karanten-chanel

A dizájnerruhák és a boldog percek mellett azért az elmúlt év a Büszkeség és balítélet színésznőjének és családjának sem volt csupa móka és kacagás. Férje például egy ponton kényszeresen tisztította a zöldségeket, amivel majdnem az őrületbe kergette a családját. „Akkor jöttem rá, hogy komoly baj van, amikor megláttam a furcsa, barna almákat, és megkérdeztem a férjemet, hogy mi történt. Ő pedig azt válaszolta, hogy felforralta őket, mert az emberek valószínűleg megtapogatták őket – mesélte Keira Knightley. – Nagyon szürreális időszak volt – csinos ruhákkal és leforrázott almákkal.”

Forrás: Marieclaire.com.au Fotó: Getty Images

Olvass tovább!