Nyilvánosan esett egymásnak Jennifer Lopez és Ben Affleck

2021. június 15.
Nincs több kétség, Ben Affleck és Jennifer Lopez tényleg egy párt alkotnak, és ezt már meg sem próbálják titkolni a nyilvánosság elől.

Annyi kétely és találgatás után Jennifer Lopez és Ben Affleck egy nyilvános csókkal tett pontot a Bennfier-ügy végére. Igen, az egykori szerelmesek tényleg újra összejöttek, és a róluk készült legújabb lesifotók szerint boldogabbak nem is lehetnének.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez & Ben Affleck (@lopezaffleck) által megosztott bejegyzés

Vasárnap este Lopez húgának 50. születésnapját ünnepelték a malibui Nobu luxusétteremben a családtagjaik társaságában, de J.Lo és Affleck láthatóan nem sokat foglalkozott a jelenlévőkkel, végig összebújva ültek, és szinte kizárólag egymással voltak elfoglalva. Még az sem zavarta meg őket, hogy a fotósok lencsevégre kapták az intim pillanataikat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez & Ben Affleck (@lopezaffleck) által megosztott bejegyzés

 

A legutóbbi hírek szerint a páros megelégelte, hogy olyan messze élnek egymástól (az énekesnő Miamiban, a színész pedig Los Angelesben) ezért J.Lo úgy döntött, hogy felszámolja a Miamiban bérelt otthonát, és a gyerekeivel együtt Los Angeles felé veszi az irányt, hogy ott telepedjenek le, Affleck közelében. Nagyon úgy tűnik, hogy 17 évvel az első románcuk után Lopez és Affleck kapcsolata egyre komolyabbá válik.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!