Vanessa Hudgens zseniálisan oktatott a bikinitestről

2021. június 18.
Egyetlen aprócska megjegyzéssel adott leckét nemcsak Kendall Jennernek, de az egész világnak Vanessa Hudgens arról, mi a testpozitív hozzáállás.

A High School Musical színésznője mindenkit emlékeztetett arra, hogy minden test strandtest, miután Kendall Jenner bikinis képe mellett kijavította a modell képaláírását a Complex magazin Instagram-oldalán. Vanessa Hudgens nem engedi, hogy bárkit testszégyenítés érjen ezen a nyáron.

vanessa-hudgens-kendall-jenner-bikini-test

Az Instagramon kommentelt a Karácsonyi cserebere sztárja Kendall Jenner képe mellé, mintegy emlékeztetve mindenkit, hogy bátran élvezze a nyarat, a napsütést – függetlenül attól, milyen a mérete. A fotók mellett ugyanis sikerült egy olyan képaláírással kiposztolnia Kendall Jenner bikinis testét, hogy summer bod, azaz bikinitest. A 32 éves Vanessa Hudgens ezt korrigálta úgy, hogy „a” summer bud, azaz EGY bikinitest, adva egy döfést annak a mérgező látásmódnak, ahogy a női testről beszélünk, és népszerűsítve a testpozitív látásmódot. „Mert minden test bikinitest. Csak mondom” – zárta rövidre Hudgens.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by COMPLEX (@complex)

A követők minden jel szerint egyetértettek a színésznő megjegyzésével, mert több mint 30 ezer lájkot generált a komment, és 600-nál is többen reagáltak rá, többségében méltatva a problémás megfogalmazás helyesbítését. Bár Vanessa Hudgens betaggelte Kendall Jennert is a kommentjénél, a modell egyelőre nem reagált.

Vanessa Hudgens korábban is beszélt már arról, milyen nehéz volt megszeretnie a saját testét és mennyi bizonytalansággal élt. Bevallotta, hogy túlságosan is zavarja a hasa, amit túl puhának talál, és sokat dolgozik rajta, hogy békét kössön a testével. „Úgy vélem, nem vagyunk elég hálásak a testünknek egyszerűen csak azért, mert teszi a dolgát anélkül – magyarázta Hudgens. – Már maga az a tény, hogy zajlik az emésztés és harcol a kórokozók ellen, segített, hogy kicsit jobban szeressem a testemet.”

Vanessa Hudgens azt is elmondta, hogy gyakran hasonlítja magát teltebb nővéreihez, ám eltekintve azoktól a pillanatoktól, mikor rátör a bizonytalanság, alapvetően jóban van önmagával. „Szeretem, hogy más vagyok, mint bárki. Szeretem, hogy máshogy működöm. És ez rendben van így.”

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images

Olvass tovább!