Celebek, akik a világhír előtt még más sztárokat szolgáltak ki

2020. október 13.
A világhír előtt is volt élet, de még milyen. Az alábbi celebek például a sztárrá válás előtt úgy keresték meg a kenyérre valót, hogy más hírességeknek intézték az ügyes-bajos dolgait.

Khloé Kardashian

khloe-kardashian

Ma már valószínűleg Khloé életét is egy rakás asszisztens és különféle beosztott könnyíti meg, néhány éve azonban még ő maga asszisztenskedett egy másik sztárnak. A hírnév előtt Khloé Kardashian Nicole Richie asszisztenseként dolgozott, erről az időszakról pedig nemrég így beszélt: „Én voltam Nicole Richie asszisztense. Együtt jártunk iskolába, ő volt az egyik legjobb barátnőm. Aztán felnőve is nagyon-nagyon közel maradtunk egymáshoz, és amikor elkezdte csinálni a The Simple Life című valóságshow-t, annyira elfoglalt lett, hogy asszisztensre volt szüksége. Nekem pedig munka kellett, úgyhogy elkezdtem neki dolgozni.”

Ezt olvastad már?

Meghan Markle

A Suits című sorozat előtt, 2004 és 2005 között Meghan Markle kalligráfusként dolgozott a kaliforniai Beverly Hillsben. Meghívókat készített esküvőkre és különféle alkalmakra, sőt tanította is a mesterséget az érdeklődőknek egy kétórás kurzuson. Érdekesség, hogy ő készítette a meghívókat Robin Thicke 2005-ös esküvőjére is.

Jenna Dewan

Jenna-Dewan

Mielőtt a Step up című filmnek köszönhetően az egész világ megismerte volna a nevét, Jenna Dewan háttértáncosként dolgozott Justin Timberlakenek, sőt egy rövid ideig randizott is az énekessel. A két sztár között a mai napig jó a kapcsolat.

Kim Kardashian

Ma elképzelni is nehéz, pedig Kim Kardashian nem is olyan régen még más hírességeknek dolgozott. A 2000-es évek elején Paris Hilton egyik jó barátnője és alkalmazottja volt: ő volt az örökösnő gardróbjáért felelős személyi asszisztens. Magyarán az volt a feladata, hogy elpakoljon Hilton gardróbjában, valamint hogy ruhákat mutogasson neki. De nem csak Hilton ruhásszekrényében turkált, más sztároknak, például Serena Williamsnak és Cindy Crawfordnak is asszisztenskedett.

Kanye West

Mielőtt még saját karrierbe fogott volna, Kanye West Jay-Z-nek dolgozott, a rapper 1996-ban indított Roc-a-fella Records nevű kiadójánál volt producer.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images, Profimedia