Sharon Stone csak akkor vállal szerepet, ha az egész stábot beoltották

2021. augusztus 03.
Sharon Stone elmondta, hogy megfenyegették, elveszíthet bizonyos munkalehetőségeket, ha ragaszkodik hozzá, hogy csak akkor vállal el tévés vagy mozis szerepeket, ha az egész stábot beoltották a koronavírus ellen.

“Munkát ajánlottak, egy nagyon jó munkát Atlantában, amit tényleg nagyon szeretnék” – idézte fel a 63 éves Sharon Stone a Deadline magazinnak. “Ezért is bosszant annyira az egész. A Producers Guild of America (a producereket tömörítő szakszervezet Amerikában) ugyanis nem garantálja, hogy minden stábtag, akikkel dolgoznom kellene, be lesz oltva.” A színésznő emiatt kezdeményezte is a színészeket tömörítő szakszervezetnél (mely a SAG-díjátadót is szervezi), hogy indítson kampányt azért, hogy a filmes és tévés stábok minél szélesebb körben be legyenek oltva a koronavírus ellen. 

sharon-stone-forgatas-koronavirus-oltas

“Elvállalom-e a munkát, ha nincs mindenki beoltva a stábban? Nem. Nem vállalom” – szögezte le Sharon Stone, aki azt is hozzátette, fenyegetést is kapott szilárd álláspontja miatt. “Nem várhatják el, hogy olyan helyen dolgozzak, ahol nem érzem magam biztonságban” – tette hozzá. 

Véleményével Sharon Stone nincs egyedül Hollywoodban. Sean Penn szintén megtagadta a munkát a Gaslit című film forgatásán egészen addig, míg az egész stáb nem oltatja be magát. Tom Cruise pedig már 2020 decemberében komolyan kiakadt, amikor a stábtagok közül néhányan lazábban kezelték a koronavírussal kapcsolatos előírásokat a Mission:Impossible 7. forgatásán.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!