Sharon Stone csak akkor vállal szerepet, ha az egész stábot beoltották

2021. augusztus 03. |

Sharon Stone elmondta, hogy megfenyegették, elveszíthet bizonyos munkalehetőségeket, ha ragaszkodik hozzá, hogy csak akkor vállal el tévés vagy mozis szerepeket, ha az egész stábot beoltották a koronavírus ellen.

“Munkát ajánlottak, egy nagyon jó munkát Atlantában, amit tényleg nagyon szeretnék” – idézte fel a 63 éves Sharon Stone a Deadline magazinnak. “Ezért is bosszant annyira az egész. A Producers Guild of America (a producereket tömörítő szakszervezet Amerikában) ugyanis nem garantálja, hogy minden stábtag, akikkel dolgoznom kellene, be lesz oltva.” A színésznő emiatt kezdeményezte is a színészeket tömörítő szakszervezetnél (mely a SAG-díjátadót is szervezi), hogy indítson kampányt azért, hogy a filmes és tévés stábok minél szélesebb körben be legyenek oltva a koronavírus ellen. 

sharon-stone-forgatas-koronavirus-oltas

“Elvállalom-e a munkát, ha nincs mindenki beoltva a stábban? Nem. Nem vállalom” – szögezte le Sharon Stone, aki azt is hozzátette, fenyegetést is kapott szilárd álláspontja miatt. “Nem várhatják el, hogy olyan helyen dolgozzak, ahol nem érzem magam biztonságban” – tette hozzá. 

Véleményével Sharon Stone nincs egyedül Hollywoodban. Sean Penn szintén megtagadta a munkát a Gaslit című film forgatásán egészen addig, míg az egész stáb nem oltatja be magát. Tom Cruise pedig már 2020 decemberében komolyan kiakadt, amikor a stábtagok közül néhányan lazábban kezelték a koronavírussal kapcsolatos előírásokat a Mission:Impossible 7. forgatásán.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok