Sharon Stone: „Vaskos és ostoba hazugság, hogy a külső nem számít”

2020. szeptember 16.
Sharon Stone nem ért egyet azzal, ha valaki azt mondja, hogy a külső nem számít. Aki a színésznő szerint ilyet mond, az nemcsak másoknak, hanem önmagának is hazudik.

„Nem is vesszük észre, mennyire számít a külső, amíg el nem múlik a szépség” – mondta Sharon Stone, aki jelenleg a Netfilx Ratched című drámájában játszik. A film a Száll a kakukk fészkére című klasszikus előzményfilmje. „Hatalmas, vaskos és ostoba hazugság, ha valaki azt mondja, nem számít a külső.”

Emiatt tesz meg mindent még mindig a 62 éves színésznő, hogy karban tartsa fizikumát. Még a koronavírus-járvány miatti korlátozások idején is ragaszkodott a rendszeres edzéshez. „30 guggolás, súlyzós edzés tévénézés közben, mivel edzőterembe nem mehettem” – sorolta Sharon Stone, hogyan edzett a karantén alatt. 

A színésznőt éveken át nehéz esetnek tartották, akivel nem könnyű együtt dolgozni. Stone számára a #MeToo mozgalom hozta el az igazságtételt. A színésznő felidézte, amikor egy rendező azt kérte tőle, hogy üljön az ölébe minden áldott nap, amíg elmondja az instrukcióit. Mára Stone úgy érzi, megértőbbé vált az ilyen esetekkel, még Donald Trump amerikai elnökhöz is volt egy-két kedves szava: „Empátiával gondolok rá. Úgy vélem, valamilyen gyermekkori traumája lehet.” 

„Ezekben a férfiakban rengeteg harag gyűlt össze, ez bizonytalanná teszi őket, és másokat bántanak, hogy ne csak nekik fájjon.”

Olvastad már?

Forrás: Page Six
Fotó: Getty Images