Jennifer Aniston több barátjával is megszakította a kapcsolatot a covid-oltás miatt

2021. augusztus 04.
A Jóbarátok sztárja már korábban is kiállt a járványügyi intézkedések mellett, most pedig azt mondta, több ismerősével is azért szakította meg a kapcsolatot, mert nem voltak hajlandóak felvenni a covid elleni vakcinát.

„Még mindig rengetegen oltásellenesek, vagy egyszerűen csak nem akarják tudomásul venni a tényeket. Borzasztóan elszomorító” – mondta Jennifer Aniston az amerikai InStyle szeptemberi címlap interjújában. Az 52 éves Golden Globe-díjas színésznő hozzátette, több olyan személyt is elveszített az életéből, akikkel heti kapcsolatban állt, csak azért, mert az illetők nem voltak hajlandóak felvenni a covid elleni vakcinát, vagy nem akarták elárulni, hogy oltottak-e. „Azt gondolom, mindenkinek morális és szakmai kötelessége informálni a többieket az oltási státuszáról, hiszen már nem vagyunk bezárkózva, és nem is tudunk mindennap tesztelni. Nehéz kérdést, mert úgy tűnik, mindenki ragaszkodik a saját véleményéhez – csakhogy sok vélemény nem tényeken, csupán félelmeken vagy propagandán alapszik” – magyarázza a Jóbarátok sztárja.

jennifer-aniston

Aniston egyébként már korábban is kiállt a járványügyi intézkedések mellett: tavaly júniusban arra biztatta közel 38 millió követőjét az Instagramon, hogy viseljenek maszkot, és időről-időre újra felhívta a figyelmet a maszkviselés és a social distancing fontosságára.

Forrás: People Fotó: GettyImages

Olvass tovább!