Jennifer Aniston kikotyogott az új Jóbarátok-részről egy divat-kulisszatitkot

2021. június 07.
2004 óta tátong Central Perk alakú lyuk a szívünkben, ami nemrégiben egy kicsit mégis betöltésre került a Jóbarátok: Újra együtt külön epizóddal. 

Elég nehéz elhinni, hogy már ennyi ideje nem forog ez az ikonikus sorozat, ami egy teljes generáció identitásának része, amiből még ma is legalább egyszer idéznek a baráti összejövetelek alatt, és aminek a részeit újra és újra megnézik 2021-ben is a világ összes részén. Így hát nem volt nagy meglepetés, hogy milyen döbbenetes mértékben robbant fel az internet, amikor kiderült, hogy érkezik az Újra együtt epizód. Tovább borzolta a kedélyeket Lady Gaga, Malala, David Beckham és Justin Bieber rendhagyó közreműködése is, illetve számos ikonikus sorozatkarakter ismételt feltűnése.

Azóta persze mondtak pozitívat és negatívat is a visszatérő epizódról, alaposan kielemezték a koncepciót, az elhangzó mondatokat és a kedvenc főszereplőink ruházatát is. Jennifer Anistonról szólt talán a legtöbb hír, azon belül is főként az ujjatlan garbójának történetére voltak kíváncsiak a sorozatőrültek.

jóbarátok-újra-együtt-titok

Az Újra együtt részben Jennifer Aniston ujjatlan garbót viselt, ami 2021-re már teljesen kikopott a divatpalettáról, így a rajongók persze rögtön felismerték a ruhadarab szimbolikus jelentését. A napokban pedig Jen egy Instagram Story-sorozatban fejtette ki követőinek, hogy azért döntöttek az ujjatlan garbó mellett, hogy tisztelegjenek sorozatbeli karaktere, Rachel Green előtt. Szép gesztus!

Forrás: marieclaire.co.uk

Olvass tovább!