Kaley Cuoco 25 lovat tart otthon, de megvenné a tokiói olimpia Saint Boyát is, hogy végre jó élete legyen

2021. augusztus 16.
Kaley Cuoco, az Agymenők sztárja imádja a lovakat, ő maga 25 lovat tart istállójában, most viszont egy 26. lovat is beszerezne. Nem is akármilyet, a tokiói olimpián engedetlenségéről elhíresült Saint Boyt venné meg. 

Egyesek azt mondják, bármikor előfordulhat, mások a német öttusázó, Annika Schleu nem megfelelő viselkedését bírálják, megint mások egyenesen állatkínzást kiáltanak az idei olimpia egyik legmegosztóbb történésével kapcsolatban. Annika Schleu többszöri próbálkozásra sem tudta indulásra bírni lovát, Saint Boyt, még akkor sem, amikor pálcájával csapta meg az állatot.

kaley-couco-saint-boy-olimpia

Kaley Cuoco színész, aki maga is hatalmas lovassportrajongó, az Instagramján fejtette ki véleményét az esettel kapcsolatban. Az Agymenők sztárja nem szépítette véleményét, szerinte Annika Schleu és edzője egyenesen szégyent hozott a sportágra, és minden öttusázó megítélésére. A posztban azt üzente a versenyzőnek és edzőjének, hogy mondjanak egy összeget, megvenné Saint Boyt, hogy végre jó élete legyen. Azóta rengetegen megosztották Cuoco üzenetét, amit ő csak úgy kommentált a közösségi médiában, hogy nem viccelt, tényleg vásárolna.

kaley-couco-saint-boy-olimpia

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!