Cindy Crawfordnak főhet a feje gyermekei miatt

2020. február 22.
Azután sem nyugodhatott meg Cindy Crawford és férje, Rande Gerber, miután véget ért 18 éves lányuk, Kaia Gerber problémás párkapcsolata Pete Davidsonnal. Ezúttal fiúk, Presley okoz fejtörést a szülőknek, aki legutóbb arctetoválásával kérkedett közösségi oldalán.

Miután megmutatta Instagramján legújabb arctetoválását Presley Gerber, szülei eléggé aggódni kezdtek érte. Cindy Crawford és Rande Gerber fiuk egészségét most mindennél előbbre valónak tartják, és mindent meg akarnak tenni, hogy a fiú ismét egyenesbe kerüljön.


A 20 éves Presley a Misunderstood (Félreértett) feliratot tetováltatta arcára. Ha ez nem lett volna elég, öt nappal később egy videóval vágott vissza a képet és a tetoválást kritizálóknak, amelyen egy fegyvert süt el egy lőtéren. „Ártatlan kicsi én, a szörnyű tetoválások előtt. Semmit sem tudtok” – írta a felvétel mellé Cindy Crawford fia.

View this post on Instagram

Thanks homie 😈 @jonboytattoo

A post shared by Presley Gerber (@presleygerber) on

A szülők és Kaia Gerber sem kommentálta az új tetoválást Presley Gerber publikus felületein. A fiúnak, aki maga is modellkedik, nem ez az első problémás ügye. 2019-ben ittas vezetésért kapott büntetést. Akkor kapott támogatást szakembertől, ám szülei szerint úgy tűnik, ezúttal még komolyabb segítségre van szüksége. Cindy Crawford és Rande Gerber biztosak akarnak lenni benne, hogy a fiuk lelki egészsége helyreáll, ám addig is szoros felügyelet alatt tartják. Azonban ez nem egyszerű a család számára, hiszen Presley a maga útját szeretné járni.

Presley Gerber az arctetoválásról korábban annyit mondott, csupán azért választotta, mert úgy érzi, nem értik meg őt. Hozzátette, hogy nem ért egyet a tetoválás helyével kapcsolatos negatív kommentekkel sem. „Ha úgy gondoltam volna, hogy ez tönkreteszi az arcomat, vagy nem akartam volna igazán, egyszerűen nem csináltattam volna meg” – mondta a tetoválásáról.

Reméljük, sikerül Cindy Crawfordnak és családjának megoldani az újabb krízist, ahogy megoldódott a Kaia Gerber–Pete Davidson kapcsolat is. A 18 éves modell ugyanis pár hónap randizás után szakított a Saturday Night Live oszlopos tagjával, aki korábban Ariana Grande énekesnő vőlegénye és Kate Beckinsale színésznő párja is volt. Ezzel sok fejfájástól kímélte meg szüleit, akik nagyon aggódtak a 26 éves férfi mentális problémái és szenvedélybetegségei miatt. Annyira, hogy még el is látogattak Davidson lakására, ahol felajánlották segítségüket a gyógyuláshoz.


Forrás: E! Online, People, Insider
Fotó: Getty Images