Így nézett ki Kim Kardashian a fekete maszk alatt

2021. szeptember 20. |

A MET-gála legsokkolóbb öltözékét, mondhatjuk, hogy Kim Kardahian szolgáltatta. A celebnőt tetőtől talpig fekete anyag fedte, így nem csoda, ha mindenki azt találgatta, vajon hogy néz ki a szoros maszk alatt. Nem kell tovább kétségek között élnünk, Kardashian sminkese megmutatta.

A fekete Balenciaga estélyi legsokkolóbb része a Kim Kardashian teljes fejét elfedő maszk volt. Persze nem kell azt gondolni, hogy attól, hogy az egész arcát eltakarta – ami alatt egyébként alig látott a híresség, még húgát, Kendall Jennert sem ismerte fel rendesen, ahogy később bevallotta –, nem sminkelt egy olyan jelentős divateseményre, mint a MET-gála. Viszont meglepően visszafogott és ízléses módon tette.

kim-kardashian-met-gala-smink

Kim Kardashian sminkese most is Mario Dedivanovic volt, aki számos részletet megosztott arról, hogyan készítette el a híresség sminkjét. Részletesen felsorolta és megmutatta, milyen krémeket, hidratálókat és szérumokat kent Kardashian arcára, majd milyen festékekkel emelte ki és hangsúlyozta vonásait. 

A végeredmény ízléses, visszafogott és klasszikus smink lett, testszínű rúzzsal és füstös szemmel. Az egyszerű és letisztult, semleges színskála, amit Dedivanovic használt, jól illeszkedik abba a koncepcióba, hogy Kim Kardashian nem a sminkre akarta helyezni a  hangsúlyt a MET-gálán való megjelenésében.

Forrás: Allure Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Hasítottak a Vera Wang ruhák a MET-gálán

Hasítottak a Vera Wang ruhák a MET-gálán

Idén sem lehet egyetlen rossz szavunk sem a MET-gálára, a vörös szőnyeg újra csurig volt izgalmas ruhákkal – köszönhetően többek között az olyan zseniális tervezőknek, mint Vera Wang.

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok

Fontos nemzetközi díjat kapott Molnár Áron molnár áron

Fontos nemzetközi díjat kapott Molnár Áron