Így nézett ki Kim Kardashian a fekete maszk alatt

2021. szeptember 20.
A MET-gála legsokkolóbb öltözékét, mondhatjuk, hogy Kim Kardahian szolgáltatta. A celebnőt tetőtől talpig fekete anyag fedte, így nem csoda, ha mindenki azt találgatta, vajon hogy néz ki a szoros maszk alatt. Nem kell tovább kétségek között élnünk, Kardashian sminkese megmutatta.

A fekete Balenciaga estélyi legsokkolóbb része a Kim Kardashian teljes fejét elfedő maszk volt. Persze nem kell azt gondolni, hogy attól, hogy az egész arcát eltakarta – ami alatt egyébként alig látott a híresség, még húgát, Kendall Jennert sem ismerte fel rendesen, ahogy később bevallotta –, nem sminkelt egy olyan jelentős divateseményre, mint a MET-gála. Viszont meglepően visszafogott és ízléses módon tette.

kim-kardashian-met-gala-smink

Kim Kardashian sminkese most is Mario Dedivanovic volt, aki számos részletet megosztott arról, hogyan készítette el a híresség sminkjét. Részletesen felsorolta és megmutatta, milyen krémeket, hidratálókat és szérumokat kent Kardashian arcára, majd milyen festékekkel emelte ki és hangsúlyozta vonásait. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario)

A végeredmény ízléses, visszafogott és klasszikus smink lett, testszínű rúzzsal és füstös szemmel. Az egyszerű és letisztult, semleges színskála, amit Dedivanovic használt, jól illeszkedik abba a koncepcióba, hogy Kim Kardashian nem a sminkre akarta helyezni a  hangsúlyt a MET-gálán való megjelenésében.

Forrás: Allure Fotó: Getty Images

Olvass tovább!