Kanye West dalban vallotta be, hogy megcsalta Kim Kardashiant

2021. szeptember 02.
A napokban jelent meg Kanye West Donda című legújabb albuma, amely elkészítésével a rapper az édesanyja 2007-es halálát próbálta meg feldolgozni. West az új dalaiba rengeteg személyes élményét és érzését beleírta, az egyik számában például arról rappel, miként csalta meg házasságuk alatt Kim Kardashiant.

Az album több száma is West házasságáról szól – ilyen például a Hurricane című dal, amelynek a szövegében a rapper arra utal, hogy második gyerekük születése után megcsalta a feleségét, Kim Kardashiant.

"Here I go actin’ too rich / Here I go with a new chick / And I know what the truth is / Still playin’ after two kids / It’s a lot to digest when your life always movin"

„A dal bizonyos értelemben egy vallomás mindarról, amiben hibázott, és mellette felelősséget vállal a házasságuk széteséséért is” – nyilatkozta egy belsős forrás a Page Sixnek, majd azt is hozzátette, hogy a nő, akire West utal a szövegben, biztosan nem Irina Shayk. (Akivel a rappert az utóbbi időben a bulvárlapok összehozták.)

West és Kardashian kapcsolatának azonban nem ez a bizonyos hűtlenség vetett véget. Kim Kardashian közel hétévnyi házasság után idén év elején adta be hivatalosan a válást, ám ekkor már hónapok óta sejteni lehetett, hogy nincs minden rendben köztük. A válásukról szóló első pletykák tavaly nyáron keltek szárnyra, de akkor még úgy tűnt, hogy a két sztár dolgozni szeretne a kapcsolaton. Az biztos, hogy Kanye West elnökjelölti ámokfutása nem nagyon segített, és az is problémát okozhatott, hogy a bipoláris zavarral diagnosztizált rapper nem hajlandó szedni a gyógyszereit.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!