Kim Kardashian megvásárolta Janet Jackson ikonikus ruháját

2021. május 19.
Mint kiderült, Kim Kardashian hatalmas Janet Jackson-rajongó, és nem kevés pénzt fizetett az énekesnő egyik jól ismert szettjéért.

A hivatalosan is milliárdos Kim Kardashian 25 000 dollár értékben vásárolta meg egy árverésen a poptörténelem egyik klasszikus outfitjét: azt a velúr, csonttal díszített mellényt és nadrágot, amit Janet Jackson az 1993-as If című videóklipben viselt.

A reality sztár Instagram-történetében osztotta meg a hírt, hogy sikerült lecsapnia a szettre, ami azért igazán nagy dolog, mert Kim Kardashian – akiről nemrég egy tehenet neveztek el – hatalmas Janet Jackson-rajongó. „Nem hiszem el, hogy megnyertem ezt a ruhát” – írta a híresség.

A ruhára a Julien’s Auctions aukciós háznál lehetett licitálni három napon keresztül, a szett pedig az énekesnő ötvenötödik születésnapján, május 16-án kelt el. Az árverésen Janet Jackson több mint ezer ruhájára és kiegészítőjére (például a kulcsos fülbevalóra, a Hazug igazság című filmben viselt kardigánjára, vagy a Rhythm Nation turnén viselt dzsekijére) lehetett licitálni. A Scream videóklipben viselt ruhája például 125 000 dollárért lelt új gazdára.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!