Ashley Graham cuki videóban jelentette be, hogy ikreket vár

2021. szeptember 22.
„Ez komoly?!” – kérdezte nevetve orvosát Ashley Graham, mikor a vizsgálaton kiderült, hogy nem egy, hanem két magzat növekszik a hasában.

A 33 éves modell feltöltötte az Instagramjára az arról a konkrét pillanatról készült videófelvételt, mikor az ultrahang-vizsgálat során kiderült, hogy férjével, Justin Ervinnel dupla öröm elé néznek, Ashley Graham ugyanis ikrekkel várandós. Ráadásul mindkét gyermek fiú lesz. „Ez komoly?! Három fiunk lesz?!” – nevet a modell, miközben férje azt mondja: „Ugye csak viccel.”

ashley-graham-terhesseg-iker

A pár 2010-ben házasodott össze. Első fiuk, Isaac Menelik 2020 januárjában született. Graham idén júliusban jelentette be, hogy második gyermekét várja, szintén az Instagramon. Azt továbbra sem árulta el, mikorra várható a bébik érkezése. 

A másik személy, akinek még fel kell dolgoznia, hogy nem egy, hanem rögtön két kistestvér is érkezik a családba, Graham idősebb fia. „Nem hiszem, hogy értené egyelőre a nagytestvér fogalmát – mondta a modell egy korábbi interjúban. – Tudja, hogy baba növekszik a hasamban. Amikor megkérdezem tőle, hol a baba, rámutat, és meg akarja puszilni.”

Forrás: The Huffington Post Fotó: Getty Images

Olvass tovább!