Ashley Graham ismét az Instagramon borzolja a kedélyeket

2020. november 07.
A modell köztudottan a pozitív testkép és az önelfogadás egyik legnagyobb szószólója. Korábban már nagy vihart kavart terhessége alatti meztelen képeivel és az anyák valódi testét megmutató fotóival, ám még mindig tud olyat villantani, amivel felkorbácsolhatja az indulatokat. Ezúttal a hónaljszőrét mutatta meg büszkén egy laza szülinapos fotón.

Legalább annyira megosztja az embereket a nők testszőrzetének kérdése, mint az amerikai választások kimenetele. Ezúttal Ashley Graham hívta fel a figyelmet arra, hogy bizony a nők testén is nő szőr, ami teljesen természetes jelenség. A kommentáradat természetesen nem maradt el.

ashley-graham-instagram-honaljszor

A modell egy fürdőkádas szelfin mutatta meg egy laza mozdulattal a hónalját és hónaljszőrét. Graham egy hétvégi kiruccanásra utazott férjével, Justin Ervinnal és fiával, Isaackal, hogy megünnepeljék a modell 33. születésnapját. Az ünnepelt nem hagyhatta ki, hogy a jeles alkalmat is felhasználja az önelfogadás és a test természetességének dicsőítésére.

https://www.instagram.com/p/CHHPK2oL025/

A követők azonnal reagáltak Ashley Graham valódi testet megmutató felvételére. „Imádom, ahogy megmutatod a hónaljszőrt is!”, „Mindannyian emberek vagyunk, végre abba kellene hagynia az embereknek, hogy egyfajta elvárás mentén éljenek csupán.”

Ashley Graham és Justin Ervin gyermeke, Isaac januárban született, a modell nyíltan megmutatta a várandósság és az anyaság kevésbé csillogó oldalát is. „Nem volt fogalmam arról, hogy ez ennyire fáj. Minden anya arról beszél, hogy igen, fájdalmas. Mindegy, hogy kapnak-e epidurált vagy sem, császármetszéssel szülnek vagy sem, mindegy, mi történik, fáj. És ezt annyira nyugodtan mondják.”

https://www.instagram.com/p/CGfQ89Yjbc5/

Megmutatta striáit, hozzátéve, hogy ezek a változások emlékeztetik a nőket arra, hogy micsoda szuperhősök. „Amikor az új striáimra nézek, és látom, milyen változásokon ment keresztül a testem, ez emlékeztet arra, hogy a nők mind szuperhősök. Emlékeztet arra, hogy a testünk képes erre. Gyönyörű dolog életet adni egy gyermeknek, de ezt nem értettem addig pontosan, míg át nem éltem.”

Olvastad már?

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images