Ashley Graham büszke a szülés utáni testére

2020. július 31.
Ashley Graham a testét ünnepli, ami képes volt kihordani és megszülni egy kisbabát. Büszkén állt modellt a Swimsuits For All új kampányához hat hónappal kisfia megszületése után, nem rejtegette striáit és a várandósság alatt felszedett kilókat.

Hat hónappal kisfia, Isaac születése után ismét modellt állt egy fürdőruha-kollekcióhoz Ashley Graham. A képeket, amelyeken büszkén mutatja meg striáit és a védjegyének számító domborulatait, a 32 éves modell férje, Justin Ervin készítette a Swimsuits For All új kampányához.

A fotók Nebraskában, Ashley Graham szülőhelyén készültek, az egyszerű háttér pedig csak kiemeli a képek valódi mondanivalóját. A fürdőruhák is gyönyörűek, izgalmasak és nőiesek, ám a képek üzenete mégis több. „A legtöbb nő nincs jóban a testével, önbizalomhiányban szenved. Azt akarom, hogy megértsék, hiába mondja a társadalom azt, hogy rejtsük el a testünk bizonyos részeit, nincs rá szükség. Itt vagyok az én testemmel, és büszke vagyok rá” – mondta Graham arról, miért nem merült fel a gondolata sem annak, hogy retusálással tüntetnék el a terhesség nyomait testéről. 

„Még van rajtam a felszedett kilókból. Striáim vannak, és az elején nagyon komoly beszélgetéseket kellett folytatnom magammal, hogy elfogadjam az új testemet. Ám ezután a fotózás után sokkal erősebbnek érzem magam. Jól nézek ki. Jól érzem magam. Ez az új anyatestem.”

Nem először mutatja meg büszkén a striáit Graham. Szülése után nem sokkal egy meztelen szelfit osztott meg azzal a megjegyzéssel, hogy ő ugyanaz, viszont néhány történettel gazdagabban.

Olvastad már?

Forrás: Page Six
Fotó: Getty Images