Adele a védjegyének számító macskaszemmel tért vissza

2021. október 12.
Az énekes-dalszerző azzal a bejelentésével, hogy 2016 után ismét új zenékkel jelentkezik, egyúttal megmutatta, hogy még mindig övé a világ egyik legtökéletesebb tusvonala.

Régóta várták a rajongók azt a pillanatot, amikor végre új zenét hallhatnak Adele-től. Az énekes-dalszerző az Instagramon jelentett be, hogy új dal és videóklip várható tőle, melynek címe Easy On Me. Ahogy Adele sok más híres slágere, ez is úgy hangzik a címe és az előzetesen meghallgatható részletek alapján, ami sikeresen fakaszt könnyeket ismét. 

adele-macskaszem-uj-dal

A videóban feltűnik az is a visszapillantó tükörben, hogy Adele vastag, sötét tusvonalat festett, mellé pedig elegáns, hosszú szempillákat illesztettek a szemére. Ha végigpörgetjük az énekesnő közösségi oldalát, láthatjuk, hogy szinte már védjegyének számít a tökéletes macskaszem, a nagyobb eseményeken, például a Golden Globe- vagy a Grammy-díjátadón is hasonló sminket viselt. 

A 33 éves Adele a British Vogue-nak beszélt arról, hogy a dalt még 2018-ban írta, amikor világossá vált, hogy elválnak Simon Konecki üzletemberrel, aki 8 éves fiának, Angelónak az édesapja. „Úgy éreztem, el akarom magyarázni a fiamnak a dalon keresztül, hogy amikor a húszas vagy harmincas éveiben jár majd, ahol én most, miért döntöttem úgy, hogy felforgatom az egész világát az én saját boldogságom miatt – mondta Adele. – Nagyon elszomorítottam időnként. És ez komoly seb nekem is, amit nem tudom, képes leszek-e valaha begyógyítani.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Adele és Konecki válása idén vált hivatalossá. Az énekesnő jelenleg a 39 éves sportügynökkel, Rich Paullal randizik.

Forrás: Allure, Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!