Adele a fogyásával viccelődött régóta várt fellépésén

2020. október 27.
Adele fellépését a Saturday Night Live show-ban hatalmas várakozás előzte meg az elmúlt hetekben. Az énekesnő pedig nem okozott csalódást.

Annak ellenére, hogy nem énekesnőként volt jelen a Saturday Night Live show-jában Adele, hanem a poénokra fókuszált, nem hagyta a rajongóit dalok nélkül, és egy minikoncerttel lepte meg a nézőket, előadva legnagyobb slágereit. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

👏 @adele 👏 📸: @maryellenmatthewsnyc

Saturday Night Live (@nbcsnl) által megosztott bejegyzés, Okt 25., 2020, időpont: 7:59 (PDT időzóna szerint)

Egy biztos: Adele ötéves hallgatása nem ártott meg a hangjának. Miközben A nagy Ő tévés show-t parodizálta, minden randihelyzetet egy-egy dalával szakított meg, köztük a Hellóval, a Someone Like You-val és a Set Fire To The Rainnel. 

Természetesen nem hagyhatta el anélkül a show színpadát, hogy ne árult volna el rajongóinak némi információt készülő albumáról. „Tudom, hogy rengeteg pletyka volt rólam mostanában, miért én vagyok a háziasszony. Mint például az, hogy miért nem én vagyok a zenei vendég és hasonlók – fordult Adele a hallgatósághoz. – Rengeteg oka van: az albumom még nincs kész, és túl félős vagyok hozzá, hogy mindkettő én legyek. Így csak felveszem a parókákat, megiszom egy pohár bort vagy hatot, és lesz, ami lesz!”

Adele tervei szerint idén szeptemberben jelent volna meg új albuma, ám nem árulta el, miért késik a kiadvány. Legutóbb 2015-ben adott ki új lemezt a Grammy-győztes énekesnő. 

A másik legégetőbb kérdés, ami a közönséget Adele-lel kapcsolatban mostanában foglalkoztatja, az az énekesnő súlya. „Tudom, hogy nagyon-nagyon másként nézek ki, mint amikor legutóbb láttatok, de a Covid-szabályok tehetnek róla és az utazási korlátozások. Kevesebb súllyal kellett utaznom, így csak az egyik felemet hozhattam magammal. Ezt a felet választottam” – mondta Adele nyitómonológjában.

Olvastad már?

Forrás: Marieclaire.com
Fotó: Getty Images