Adele végre megmutatta új szerelmét

2021. szeptember 24.
Hónapokig tartó találgatásoknak vetett véget Adele azzal, hogy Instagram-hivatalossá tette kapcsolatát új párjával, Rich Paul sportügynökkel.

Egész nyáron találgatták a bulvárlapok és a rajongók, vajon csak baráti találkozókat jelentettek-e azok az alkalmak, amikor kosárlabdameccsen vagy vacsora közben fotózták le Adele-t a sportügynök Rich Paullal, vagy romantikus szál is összeköti őket. Az énekesnő végre az Instagramon tette hivatalossá kapcsolatukat egy egész fotógalériával, amelynek harmadik, egyben utolsó képe az a bizonyos közös kép, amire a rajongók vártak. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Rich Paul többek között LeBron James kosárlabdázó képviselője is. Nem meglepő tehát, hogy először egy júliusi kosárlabdameccsen látták együtt Adele-lel az NBA idei döntőjén Phoenixben.

Adele-nek ez az első nyilvános kapcsolata azóta, hogy elvált Simon Konecki üzletembertől. A házaspár 2019 áprilisában döntött úgy, hogy szakít, a bíróság 2021 márciusában mondta ki a válást. Egy közös fiuk van, Angelo. 

Korábban a pletykalapok a Skepta nevű brit rapperrel is összehozták az énekesnőt, ám Adele saját maga cáfolta a híreszteléseket, amikor 2020 októberében ő volt a Saturday Night Live háziasszonya. „Boldog halloweent! Most visszatérek a barlangomba, hogy én legyen az (egyedülálló) őrült macskás hölgy, aki vagyok! Béke veletek jövő évig!”

Sok rajongó örül, hogy Adele újra szerelmes, így nem csoda, ha megrohamozták a kommentjeikkel az énekesnő bejegyzését, ám azzal kapcsolatban is rengeteg kérdést tettek fel, az új album vajon mikor érkezik? Adele ezzel kapcsolatban azonban továbbra is hallgat.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!