A Kardashian-Jenner klán már felült a halloweenvonatra

2021. október 13.
Nem csodálkoznánk, ha kiderülne, hogy amint tavaly véget ért az ünnep, Kourtney Kardashian és Kyle Jenner már el is kezdte a készülődést az idei halloweenre. Náluk hamarabb senki sem mutatta meg az idei díszeit.

Itt az október, a Kardashian-Jenner családban már alig várták, hogy elkezdhessék a díszítést és jelmezválasztást kedvenc ünnepükre, a halloweenre. Mind Kourtney Kardashian, mind Kylie Jenner posztolt már képet az idei dekorációjukról, és amint látszik a gigantikus galéria képeiből, idén a csontvázak lesznek náluk a középpontban, némi mohás tökkel megtámogatva. 

kourtney-kardashian-kylie-jenner-halloween

Az ünnepi asztalt is különböző koponyák, tökök, műmadarak és rengeteg pókháló díszíti majd, nem beszélve a hatalmas viktoriánus gyertyatartóról. A két nővér csupán néhány óra eltéréssel mutatta meg saját halloweenvariációját. 

Kylie Jenner sokkal kevésbé veszi idén kísértetiesre az ünnepet. Ő inkább a tököket állította a középpontba, az őszt és néhány túlméretezett pókot. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

A várandós kozmetikummogul – akinek fürdőruha-kollekciója nem aratott osztatlan sikert a közelmúltban – a cupcake-ekről is megosztott néhány képet, melyeken a lila mázban jól láthatóan kislánya, a 3 éves Stormi Webster keze munkája is benne van. Azért a kísértetiesség nem maradhatott el nála sem, ám a hatalmas csontvázak helyett – nővérével ellentétben – ő inkább életnagyságú boszorkányokat választott.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!