Harry Styles meglepő szerepben csatlakozik az Örökkévalókhoz

2021. október 25.
Az Örökkévalók hollywoodi bemutatóján a nézők egy ismerős arcot láthattak felvillanni az utolsó képkockákon, olyan arcot, akire nem számítottak egy ilyen film esetében: Harry Stylesét. Ezt lehet tudni eddig az énekes legújabb filmszerepéről.

Egyre jobban beépül Hollywood nagyágyúi közé Harry Styles. Egészen váratlan helyen bukkant fel legutóbb a vásznon: a Marvel-univerzum legfrissebb filmjéhez, az Örökkévalókhoz csatlakozik az énekes-színész, nem is akármilyen szerepben. Harry Styles lesz ugyanis Eros, Thanos fivére. Thanost a most megjelent filmben Josh Brolin alakítja. 

harry-styles-orokkevalok-eros

„Amikor Harry Styles megjelent, a közönség sikítozni kezdett. Nem hazudok” – írta a Variety vezető szerkesztője, Marc Malkin a filmbemutatóról.

A Los Angeles Times többet tud Harry Styles szerepéről. A rajongóknak meg kell várniuk a film utolsó képkockáit is, ha látni akarják kedvencüket, mivel az énekes-színész az utójelenetek egyikében tűnik fel. Az eredeti képregényekben egyébként Eros szintén az Örökkévalók tagja, és képes irányítani az emberek érzelmeit és örömközpontját. 

Az még mindig nem derült ki, vajon Styles visszatér-e majd az Örökkévalók folytatásában nagyobb szerepben is, de a Grammy-díjas énekest Olivia Wilde Don’t Worry Darling című alkotásában teljes egészében láthatják kibontakozni a filmrajongók 2022-ben. 

A 27 éves One Direction-tag 2017-ben debütált színészként a Dunkirk című háborús drámában. Az Örökkévalókban olyan sztárokkal dolgozhatott, illetve dolgozhat majd együtt, mint Salma Hayek és Angelina Jolie.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!