Jennifer Aniston és Harry Styles ugyanabban a kosztümben: kinek állt jobban?

2021. augusztus 06.
Tízpontos választ adott Jennifer Aniston, mikor felhívták rá a figyelmét, hogy ugyanolyan kosztümöt viselt, mint Harry Styles. Nem tudjuk eldönteni, kinek állt jobban a látványos Gucci darab.

Nem nagyon tudnánk közös dolgot mondani Jennifer Anistonban és Harry Styles-ban azon túl, hogy mindketten népszerűségük csúcsán lévő hollywoodi csillagok. Ám úgy tűnik, az ízlésük mégis közös. Legalábbis a látványos Gucci kosztüm (vagy öltöny?) mindkettejük figyelmét megragadta, ami nem meglepő, tényleg izgalmas darabról van szó. Természetesen mind a 27 éves Styles, mind az 52 éves Aniston a saját képére formálta a kiegészítőkkel a különleges, barna tónusú kaleidoszkóp mintás öltözéket. 

harry-styles-jennifer-aniston-gucci-oltony

Harry Styles, aki a Gucci nagykövete, a 2021-es Brit Awards díjkiosztón húzta magára májusban az öltönyt. Gucci sportcipővel és barna bőr kézitáskával egészítette ki.

harry-styles-jennifer-aniston-gucci-oltony

És Jennifer Aniston? A színésznő szokás szerint laza eleganciával viselte egy divatmagazin tavalyi fotózásán. A Morning Show színésznője szintén Gucci cipőket kapott hozzá, ám sportcipő helyett fehér magassarkút, emellett gyémánt berakásos gyűrűvel és Carolina Bucci sállal egészítette ki a szettet stylistja. 

Nem hagyhatta szó nélkül Jennifer Aniston az összeöltözést, tízpontos választ adott a kommentelőknek közösségi oldalán: “Csak hívjatok Harriet Styles-nak” – vágta rá Aniston. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evan Ross Katz (@evanrosskatz)

Nem ez volt az első eset, hogy a két sztár egymásnak üzent. Korábban Harry Styles már viselt egy “Save the Drama for Your Mama” feliratú pólót, melyet Jennifer Aniston karakterén a 10. évadban láthattunk a Jóbarátokban.

harry-styles-jennifer-aniston-gucci-oltony

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!