Harry Styles és Olivia Wilde Olaszországban romantikáznak

2021. július 07.
Mivel egy ideje már nem lehetett hallani róluk, egészen mostanáig azt sem lehetett biztosra tudni, hogy Olivia Wilde és Harry Styles egyáltalán együtt van-e még. De mindenki megnyugodhat, a legújabb lesifotók szerint a két híresség nem is lehetne boldogabb.

Tavaly novemberben mindenkit meglepett, amikor Olivia Wilde és Jason Sudeikis bejelentették, hogy 9 év együttlét után szakítanak egymással. A pár 2013-ban jegyezte el egymást, és bár az esküvőre sosem került sor, az évek során két gyerekük is született. A szakítás híre után néhány hónappal, idén januárban aztán egy újabb nem várt fordulat történt: kiderült, hogy a színésznőre már rá is talált az új szerelem a 27 éves énekes, Harry Styles személyében.

olivia-wilde-harry-styles-szakitas

A hírek szerint a két sztár között azután kezdett el kialakulni a szerelem, hogy a One Directon együttes korábbi frontembere leszerződött Wilde készülő új filmjéhez. A Don’t Worry Darling című pszichothrillernek Harry Styles az egyik főszereplője, míg Olivia Wilde szintén az egyik szereplője, és mellette a rendezője, valamint producere is.

A páros eddig nem nagyon vállalta fel a nyilvánosság előtt a kapcsolatát, a jelenleg is zajló közös nyaralásukon azonban nem fogták vissza magukat. A sztárok Olaszországban töltik a szabadidejüket, a Page Six lesifotósainak pedig sikerült is megörökíteni, ahogy a Monte Argentarióba tartó privát hajójuk fedélzetén romantikáznak. (A képeket itt tudod megnézni.)

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!