Gwyneth Paltrow elárulta, hogy majdnem belehalt 17 évvel ezelőtti szülésébe

2021. október 27.
A 49 éves Gwyneth Paltrow nemrég őszintén mesélt arról egy podcastben, hogy milyen a viszonya a császármetszés után maradt hegével.

A 49 éves Gwyneth Paltrow, aki nemrég ünnepelte a születésnapját, egy podcastben mesélt az őt egykor ért traumáról. A színésznőnek két gyereke is született Chris Martinnal kötött házasságából: a ma már 17 éves Apple és a 15 éves Moses.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés

 

A Goop alapítója az Armchair Expert podcastben őszintén mesélt arról, hogy mindkét gyermekét császásmetszéssel hozta a világra. 17 éves lánya, Apple születésénél nagy volt a baj.

gwyneth-paltrow-apple-martin

Gwyneth 2004-ben kislányával

„A lányom nagy veszélyben volt, és majdnem mindketten meghaltunk – mesélte. – Talán emiatt viszonyulok másként a heghez a testemen, amely a császármetszést követően maradt. Ha ránézek, mindig arra gondolok, hogy neki köszönhetem, hogy a lányom végül megszületett.”

A színésznő egyébént is gyakran szót emel az ellen, hogy a közösségi média irreális elvárásokat támaszt a nőkkel szemben, és elvárják, hogy a szülést követően mindenki azonnal bombaformába kerüljön.

„Szerencsére, amikor a gyerekeim születtek – folytatta Paltrow –, még nem volt Instagram. Sokszor látok szülés után két héttel készült posztokat, amelyeken már valakinek lapos a hasa, és a teste is visszanyerte az eredeti formáját. Na én nem így néztem ki annak idején.”

gwyneth-paltrow-apple-martin-32

A színésznő 17 éves lányával

Gwyneth Paltrow egyébként közösen neveli két gyerekét exférjével, Chris Martinnal, aki 2017 óta már Dakota Johnsonnal alkot egy párt. 

Fotó: Getty Images, Instagram Forrás: Page Six

Olvass tovább!