Zseniálisan trollkodta meg saját csapata Gwyneth Paltrow-t az exével

2021. június 07.
Úgy tűnik, a Goop közösségi oldalát kezelő csapata elszabadult. A cég tulajdonosát sem kímélik, ha egy jó tréfáról van szó. Gwyneth Paltrow-t zseniális mémmel trollkodták meg egy rég elfeledett képpel, mely róla és exéről, Ben Affleckről készült.

A cégalapító és tulajdonos Gwyneth Paltrow és Ben Affleck egy régi közös képét mémesítette a Goop online marketinges csapata, melyen Paltrow tekintete már önmagában is sokatmondó. Ezt egészítették ki az asztrológiában használt Ikrek napjegy és Merkúr retrográdban feliratokkal a fejük felett. A 48 éves cégvezető csak annyit kommentelt a kép alá: „Te jó ég, srácok!” 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by goop (@goop)

Már valószínűleg mindenki elfelejtette, mikor randizott egymással a két színész. Paltrow és Affleck 1997 és 2000 között alkotott egy párt, két közös filmjük is volt ekkoriban, a Szerelmes Shakespeare, mellyel Gwyneth Paltrow Oscar-díjat is nyert, valamint a Szívörvény című romantikus dráma.

Mostanában Ben Affleck azzal került a címlapokra, hogy ismét összejött híres exével, Jennifer Lopezzel, 17 év után. A Bennifer pár újraegyesülése már Lopez egyik híres exét, P. Diddy rapper-producert is nosztalgiára késztette, Instagramján mélázott el azokon az időkön, mikor még együtt volt Jennifer Lopezzel.

Bár Gwyneth Paltrow és Ben Affleck kapcsolata nem volt ennyire ikonikus, mégis hálásak lehetünk a Goop csapatának, hogy ezt a fotót nem hagyták feledésbe merülni.

Forrás: ET Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!