A szülinapos Gwyneth Paltrow vibrátort árul a vaginaillatú gyertya után

2021. szeptember 27.
Az Oscar-díjas színésznő nemcsak a filmvásznon mutatta meg, hogy milyen tehetséges, hanem üzletasszonyként is: vaginaillatú gyertyával és furcsa vibrátorral hizlalta fel a bankszámláját.

Hiába ez az utolsó négyessel kezdődő éve Gwyneth Paltrownak – hiszen jövőre ezen a napon már 50 gyertya ég a szülinapi tortáján –, az évek egyáltalán nem fognak a színésznőn. Így nem is csoda, hogy cseppet sem gyötri magát az idő múlása miatt! Bár az élete valóban tele van egetverő sikerekkel, nem volt mindig könnyű dolga: karrierje kezdetén Hollywood hercegnőjének nevezték, mert szülei bizonyítottak korábban a sztárvilágban. Édesanyja, Blythe Danner színházban és filmekben is színészkedett, édesapja Bruce Paltrow rendezőként és producerként vált ismertté, a keresztapja pedig a legendás Steven Spielberg. 

Gwyneth Paltrow (farmerban és fehér pólóban) 1990-ben

Így festett Gwyneth Paltrow (farmerban és fehér pólóban) 1990-ben

Oscar-díjas csillag lett a protekciós kislányból

Nem volt könnyű megszabadulnia ettől a nem túl jó szándékkal ráragasztott becenévtől, az idő azonban őt igazolta: kitartásának köszönhetően megmutathatta, hogy igenis helye van a hollywoodi hírességek között. Igaz, első szerepeinek egyikét Steven Spielberg 1991-es Hook című filmjében kapta, ahol a fiatal Wendyt alakította, játékával azonban meggyőzte a kritikusokat, akárcsak a Hetedik, az Emma, a Szép remények, A nő kétszer, vagy A tehetséges Mr. Ripley-ben, hogy csak néhányat említsünk számos filmje közül.

Az 1998-as Szerelmes Shakespeare-ben nyújtott alakításáért, mindössze 26 évesen Oscar-díjat is kapott. 

Komplikált szívügyek

Olyan férfiak rabolták el Gwyneth szívét, mint Brad Pitt, az ismét J. Lóval turbékoló Ben Affleck, Scott Speedman vagy Luke Wilson, ám egyikükkel sem ért révbe a romantikus Paltrow-lány. Chris Martin, a Coldplay frontembere volt az, aki megkérte a kezét, és aki a gyerekei apja lett. 2004-ben született meg kislányuk Apple (aki nagyon hasonlít az anyukájára), 2006-ban pedig kisfiuk, Moses tette teljessé a család boldogságát érkezésével. 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

A családi harmónia nagyjából 10 évig tartott, a pár 2014-ben adott ki hivatalos közleményt a válásról. Akkor mindketten azt hangoztatták, hogy csatározások nélkül, békében és a gyerekeik érdekeit szem előtt tartva mondtak búcsút egymásnak, évekkel később azonban Gwyneth elárulta, hogy hiába szerették volna, nem sikerült mindig ehhez tartani magukat.

A Glee – Sztárok leszünk! című sorozat forgatásán ismerkedett meg a háttérben dolgozó Brad Falchukkal, akivel egymásba is szerettek. Nem ment minden simán közös jövőjük felépítése során, ugyanis nemcsak Gwyneth hozott magával gyerekeket az előző házasságából, hanem Brad is. Annyira körülményes volt a soraik rendezése, hogy csak az esküvőjük után 1 évvel költöztek össze!

Gwyneth Paltrow és második férje, Brad Falchuk

Gwyneth Paltrow és második férje, Brad Falchuk

Különös gyertyával és vibrátorral borzolja a kedélyeket

Gwyneth Paltrow mostanában alaposan megválogatja, milyen felkérésekre mond igent, épp ezért jóval ritkábban láthatjuk a képernyőn vagy a filmvásznon. 2008-ban alapított egy egészséggel és szépséggel foglalkozó online magazint, ahol életmódtanácsokat, recepteket, termékteszteket és véleménycikkeket olvashatnak a látogatók. A Goop névre keresztelt vállalkozás szerencsecsillaga hamar felragyogott, rövid időn belül 80-nál is több alkalmazott dolgozott Gwyneth Paltrownak.

Igaz, néha kerül homokszem is a Goop gépezetébe: 4 évvel ezelőtt komoly bírságot szabtak ki rá bizonyos egészségügyi termékekkel kapcsolatban tett hamis ígéretek miatt. Hatalmas bevételre tett szert 2020-ban piacra dobott, meglehetősen bizarr, vaginaillatú gyertyájával, amit idén talán még túl is szárnyaltak egy leginkább tölcséres fagyira hasonlító, rózsaszín-fehér vibrátorral, amihez a Goop tejszínhabbal és cseresznyével díszítve próbált kedvet ébreszteni követőiben. Ez minden bizonnyal sikerült, ugyanis 24 óra leforgása alatt hiánycikké vált a szexuális segédeszköz, amit a színésznő az egyik Insta-fotóján az Oscar-díja helyére retusált.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?