A 32 éves Dakota Johnson nem akárhol költözött össze Chris Martinnal

2021. október 04.
Ma ünnepli 32. születésnapját A szürke ötven árnyalatának színésznője, aki kisebb megszakítással 2017 óta alkot egy párt Chris Martinnal. Kapcsolatukat a közelmúltban új szintre emelték, és egy minden igényt kielégítő villában rendezték be szerelmi fészküket.

A színésznőként és modellként ismertté vált Dakota Johnson 1989. október 4-én született Texasban. Don Johnson és Melanie Griffith lánya 10 évesen játszotta első filmszerepét az édesanyja oldalán, igaz, akkor még csak egy kisebb alakítást bíztak rá. A világhírt A szürke ötven árnyalatának főszerepe hozta meg számára, a szakmai siker után pedig a magánéletben is jól alakultak a dolgai: 2017-ben szerettek egymásba Chris Martinnal, Gwyneth Paltrow egykori férjével.

A 32 éves Dakota Johnson csodás helyen költözött össze Chris Martinnal

Árulkodó közös tetkó

A párt Malibun kapták először lencsevégre 2018 elején, miközben épp egy romantikus vacsora fogásait kóstolgatták. A Coldplay énekese és Jamie Dornan filmbeli partnere az étteremből a tengerpartra tartottak, ahol együtt sétálgattak – itt is lefényképezték őket. Innentől kezdve, ha akarták volna sem tudták volna titkolni, hogy együtt vannak, igaz, már 2017 októberében szárnyra keltek a kapcsolatukról szóló kósza pletykák. 

Csaknem 1 év együttjárás után Dakota Johnson a Tatler magazin újságírójának is beszélt kapcsolatáról, részleteket azonban nem kötött a kíváncsiskodók orrára. Annyit osztott csak meg a nyilvánossággal, hogy nagyon boldog Chris Martin oldalán, ami pedig minden szónál beszédesebb, hogy mindketten magukra tetováltattak egy végtelen jelet, ezzel is kifejezve, hogy komolyak a szándékaik.

Dakota Johnson és Chris Martin

Miután Dakota Johnson és Chris Martin kapcsolata komolyabbra fordult, A szürke ötven árnyalatának sztárja az újabban vibrátorral kereskedő Gwyneth Paltrow-val is közelebbről megismerkedett. A két nő között szoros barátság alakult ki, gyakran találkoztak egymással, közösen ünnepeltek több fontos eseményt, és kisebb kiruccanásokat is szerveztek egymás társaságában.

A gyerekkérdés vetett véget a boldogságnak 

Csaknem 2 év együttjárás után, 2019 nyarán látott napvilágot a hír, mely szerint Dakota Johnson és Chris Martin útjai különváltak, mégpedig azért, mert a negyvenes énekes szeretett volna mielőbb Dakotával közös gyermekeket – a Coldplay frontembere majdnem 10 évig volt Gwyneth Paltrow férje, házasságukból két gyerekük született, a ma már tizenéves Apple és Moses.

Bár általában fordítva szokott lenni, az ő esetükben Dakota volt az, aki időt kért a babázás előtt, ugyanis még nem érezte magát készen az anyaságra. Nem sokkal korábban még eljegyzésről és esküvőről beszélgettek, így erre a fordulatra senki sem számított. Bizonyos szempontból persze érthető, hogy a fiatal színésznő inkább a karrierjére szeretett volna koncentrálni. 

A lapok szerint Chris Martin exfelesége, Gwyneth volt az, aki a mosolyszünet alatt közbenjárt, és segített a párnak elsimítani a gondokat, és a békülés felé terelgette őket.

Gwyneth Paltrow és Chris Martin

Új év, új ház

Az idei év végül kedvező fordulatot hozott a kapcsolatukban, a pár ugyanis összeköltözött. Szerelmi fészküket Malibun rendezték be, egy nem kevesebb mint 500 négyzetméteres villát szemeltek ki maguknak, amire Chris Martin gyorsan le is csapott. A 12,5 millió dollárért vásárolt ház nem mellőzi a luxust: saját uszodával rendelkezik, bent pezsgőfürdő fokozza a kényelmet, és saját minimozija is van. 

A környéken több ingatlanja is van a Coldplay énekesének, most azonban mindketten itt rendezkedtek be Dakotával. A színésznő azért nem eszi olyan forrón a kását – hiába talált rá ismét a boldogság, megtartotta saját Los Angeles-i házikóját, amit az alábbi videóban te is megnézhetsz!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?