Sarah Jessica Parker: „Állítsam meg az öregedést? Szűnjek meg?”

2021. november 08.
A színésznőnek elege lett abból, hogy mindenki a külsejével van elfoglalva.

Sarah Jessica Parker az amerikai Vogue magazinnak adott interjújában fakadt ki azokra a kommentelőkre, akik az utóbbi időben az ősz hajára és a kinézetére tettek bántó megjegyzéseket. Ahogy mi is megírtuk, még nyáron kapták lencsevégre a színésznőt, amint az egyik barátjával, Andy Cohennel ebédel New Yorkban – smink nélkül és természetes ősz hajjal. A fotók azonnal felrobbantották a netet: az emberek nem tudtak megbarátkozni a gondolattal, hogy egy 56 éves nőt ősz hajjal és ráncokkal lássanak.

„Annyi nőgyűlölő megjegyzést kapunk, ami egy férfivel soha nem történhetne meg. Ősz haj, ősz haj, ősz haj. Nahát, ősz haja van? Ott ültem Andy Cohennel, akinek az egész haja totál ősz, de az senkit nem zavar, ő tökéletes. Neki miért oké, ha ősz haja van? Nem tudom, mit mondjak nektek, emberek!” – mondta Parker az interjúban, majd hozzátette, hogy ugyan számított némi kritikára, de álmodni sem mert volna róla, hogy a közösségi médiában ekkora negatív visszhangja lesz a kinézetének.

„Mindenkinek volt valami megjegyzése. Túl sok ránca van, nincs elég ránca. Egészen olyan volt, mintha az emberek nem akarnák, hogy jól érezzük magunkat a saját bőrünkben, mintha azt akarnák, hogy nekünk igenis fájjon az, ahogy ennyi idősen kinézünk. Mindegy, hogy a természetes öregedést választjuk és nem törekszünk a tökéletességre, vagy csinálunk valamit az arcunkkal, hogy jobban érezzük magunkat” – folytatta az 56 éves színésznő.

„Tudom, hogy nézek ki. Nincs választásom. Mit tegyek ellene? Állítsam meg az öregedést? Szűnjek meg létezni?” – fogalmazott Sarah Jessica Parker.

Forrás: Pages Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!