Elle Fanning elpletykálta, mi Leonardo DiCaprio titkos kedvence

2021. november 20.
Lehet, hogy Oscar-díjas színész Leonardo DiCaprio, de attól még lehet ő is olyan nagy rajongója valakinek, hogy teljesen leblokkol tőle, ha találkoznak. Elle Fanning, aki a színész barátnőjének, Camilla Morronénak egyik legjobb barátja, azt is elárulta, a popkultúra melyik új idoljáért rajong Leonardo DiCaprio pont ugyanúgy, mint több millió ember a Földön.

Nemrég egy filmgálán vett részt Leonardo DiCaprióval és Camilla Morronéval közösen Elle Fanning. A 23 éves színésznő Jimmy Kimmel show-jában mondta el, hogy bár az eseményen nagyon jól érezték magukat, mégis nehéz volt megőriznie a hidegvérét és nem átváltoznia rajongó kislánnyá, mivel ott volt a Netflix legújabb koreai sikersorozatának, a Squid Game-nek a stábja is. 

elle-fanning-leonardo-dicaprio-squid-game

„Hatalmas rajongó vagyok – vallotta be Elle Fanning. – Úgyhogy elhatároztam, hogy az lesz a célom aznap este, hogy készítsek egy közös szelfit a Squid Game szereplőivel. Megcsináltam.”

Ám kiderült, hogy nem ő volt az egyetlen Squid Game-rajongó a „Nagyon vicces volt, mert Leonardo is pont ugyanúgy kerülgette őket, és Camillával mi remekül szórakoztunk rajta, ahogy próbált teljesen nyugodtan tűnni. Azt mondogatta magának, hogy nyugi, nyugi. Amikor aztán megláttuk a Squid Game stábját, pont olyan izgatottan kérdezgette, »hol?, hol?«, mint mi” – leplezte le a 47 éves Leonardo DiCaprio rajongását Elle Fanning.

Forrás: ET Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!